Böbrek ve mesaneyi doğal yolla temizlemenin formülü

Çevre koşulları ve genetik etkiler nedeniyle böbrek ve mesane torbasında taş veya kum oluşur. Bu sağlık sorunları beraberinde farklı sorunlara da yol açar. Alternatif tıp uzmanlarından Aidin Salih yaygın olan bu sağlık sorunu için bazı önerilerde bulunuyor. Aynı zamanda uzman Salih, böbrek ve mesaneyi doğal yolla temizlemenin formülünü de verdi.

Böbrek ve mesaneyi doğal yolla temizlemenin formülü
Böbrek ve mesaneyi doğal yolla temizlemenin formülü
GİRİŞ 07.08.2019 12:13 GÜNCELLEME 07.08.2019 12:13

Boşaltım sisteminin önemli organlarından biri olan böbrek kandaki zararlı hücreleri süzerek su yardımıyla bunları idrar kanallarına gönderir. İdrarın biriktiği yer ise mesanedir. Vücut beyinden aldığı boşaltım komutu ile mesanedeki sıvı idrar olarak atılır. Ancak bu sistem yanlış beslenme, vücudun sindiremediği besinler, yüksek kafein, yetersiz sıvı alımı gibi nedenlerden dolayı aksamaya uğrar. Bu da bazı besin atıklarının böbrek ya da mesane torbasında birikmesine zamanla kristalleşip taş veya kum denilen hastalıklara zemin hazırlamasına neden olur.Bu bozulma sadece böbrek ve mesaneye değil aynı zamanda sindirim sitemine ve karaciğerin fonksiyonlarında da zarar verir. Uzman Aidin Salih bu sağlık sorunun önüne geçmek için havuç suyu, klorsuz su, kırmızı pancar suyu, ıspanak suyu, greyfurt suyu, limon suyu, karpuz, ısırgan otu, karpuz çekirdeği, ve kavun çekirdeğini öneriyor.

 

 

BÖBREK VE MESANE TEMİZLEME

BÖBREK VE MESANEYİ DOĞAL YOLLA TEMİZLEMENİN FORMÜLÜ;

 

 

MALZEMELER;

3 yemek kaşığı çörekotu

200 gram bal

3 diş sarımsak

YAPILIŞI

Sarımsakları bir havanda öğütün. Üzerine çörek otunu atıp öğütmeye devam edin. Bu karışımı balın içine ekleyip iyice karıştırın. Bir gün serin bir yerde beklettikten sonraki her gün düzenli olarak aç karna bir kaşık bu karışımdan tüketiniz. Taş ve kum oluşumu geçtikten sonra bile bu karışıma devam edilmesi önerilir. Karışım vücutta hastalıklara karşı kalkan oluşturur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!