Fito Krem fiyatı 2021 | Gözenekleri küçültür mü? Fito Krem ne işe yarar, cildi sıkılaştırır mı?

Fito Krem, cildi saran dokuda oluşum gösteren birtakım sorunların üstesinden gelebilmek adına kullanılmaktadır. Cildin taze bir görünüme kavuşmasına yardımcı olan Fito Krem, neme doymasını da etkili bir biçimde sağlamaktadır. İçeriğindeki özü sayesinde hücre yenilenmesini destekleyen Fito Krem ne işe yarar? Cildi güçlendirici, onarıcı ve iyileştirici özelliğe sahip Fito Krem nasıl kullanılır? 2021 Fito Krem fiyatı...

Fito Krem fiyatı 2021 | Gözenekleri küçültür mü? Fito Krem ne işe yarar, cildi sıkılaştırır mı?
Fito Krem fiyatı 2021 | Gözenekleri küçültür mü? Fito Krem ne işe yarar, cildi sıkılaştırır mı?
GİRİŞ 01.02.2021 09:27 GÜNCELLEME 01.02.2021 09:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cilt yüzeyinde meydana gelen problemlerin giderilmesi açısından kullananlar üzerinde faydalı sonuçlar gösteren Fito Krem, iyileşme süresini kısaltarak yeniden sağlıklı bir yapıya dönüşmesine katkı sağlar. Fito Krem, reçete üzerinden veya dilerseniz reçetesiz satışa sunulan bir ürün kategorisine girmekle beraber uzman hekime danışmanızın ardından eczanelerden temin edebilmeniz mümkün! Cildin dokusunda pek çok etmenden kaynaklı olarak baş gösterebilecek sivilce, leke, yanık, çizik yahut hafif yaralanmalarda faydalanabileceğiniz için son derece geniş bir kullanım alanına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Fito Krem, ciltteki sorunların altından kalkabilmesinin haricinde besleyici özellikleriyle de birlikte nem kazanmasının sağlamakta ve ayrıca içerisinde bulunan maddeler sayesinde hücrelerin yenilenmesine zemin hazırlamaktadır. Cildinizde herhangi bir alerjik reaksiyon göstermediği süreci gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Fito Krem'in bileşiminde etilenglikol, monifenil eter, lavanta esansı ve buğday özü yer almaktadır.

Madecassol Krem cilde etkileri & kullanma talimatı: Madecassol Krem 2020 fiyatı ne kadar?

FİTO KREM NASIL KULLANILIR?

Fito Krem, ciltte sorunun yaşandığı alana ''hafif tabaka'' şeklinde uygulanmalıdır. Dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise, olması gereken miktarın çok üstünde kullanılması durumunda cilt yapısında istenmedik komplikasyonlara yol açabilmektedir. Bununla beraber kremin kullanım dozunda aşırıya kaçmanın cildin iyileşme, onarma ve güçlenme süresini minimum düzeye getireceği kanısı kesinlikle yanlıştır. Fito Krem'in yüksek performans gösterebilmesi için düzenli ve kontrollü/dengelli bir şekilde kullanmaya özen gösterilmelidir, uygulamadan evvel cildin bol su ile temizleyici yardımı ile güzelce arındırılarak kurulanmasının ardından cilt yüzeyine çok hafif masaj hareketleri yaparak kreminizi sürebilirsiniz.

FİTO KREM NE İŞE YARAR?

* Cilt dokusunda pek çok faktörden ötürü karşılaşılabilen tahrişin yok edilmesi, yara ve yanık gibi cildin zarar görmesine sebebiyet veren problemlerin ortadan kaldırılması için kullanımı tavsiye edilmektedir. Aynı zamanda cilt yüzeyinde toplanıp biriken ölü hücrelerin temizlenmesinde de etki göstererek hem pürüzsüz hem de parlayan bir yapıya kavuşmasına yardımcı olmaktadır.

* Fito Krem ağırlıklı olarak sivilce&akne gibi cildin hasara uğramasına neden olan sorunlarla aktif bir şekilde savaşarak eski sağlıklı görüntüyü elde edebilmesine destek olmaktadır. 

* Bilhassa yaz aylarında vücudun çeşitli bölgelerinde zararlı ışınlardan kaynaklı olarak meydana gelen güneş lekelerinin ve kahverengi lekelerin silinmesinde rol üstelenmesinin yanı sıra çillerin ve yara izlerinin de kaybolmasını sağlayacak etkili maddeler içermektedir.

* Piyasadaki ucuz&kalitesiz kozmetik ürün kullanımı ve bunların hatalı bir şekilde cilde uygulanması nedeniyle meydana gelen cilt tahrişleri ve yaşlanmaya bağlı olarak oluşum gösteren cilt çatlaklarının tedavisinde kullanılmaktadır. Bununla beraber karın bölgesinde baş gösteren cilt çatlaklarına karşı da iyi geldiği bilinmektedir.

FİTO KREMİN FAYDALARI NELERDİR?

- Kaşıntının ardından cilt tabakasında görülebilecek ''alerjik reaksiyonların'' önüne geçilmesinde kullanılmaktadır.

- Ciltte kesilme olması halinde de bozulan tabakanın hızlı bir şekilde onarılıp iyileşmesi görevini yerine getirmektedir.

- Cerrahi operasyonun (ameliyat) ardından meydana gelebilecek yara&yara izi, varis ülserleri, fistül ve yatak yaralarını da tedavi edici özelliğe sahiptir.

- Vücutta elverişsiz hava koşullarından ötürü çatlayan dudaklara karşı iyi gelen Fito Krem, özellikle kadınlarda görülen bacak ve kalça kısımlarında oluşum gösteren çatlaklara sürüldüğünde iyileştirici etkiler göstermektedir.

- Epilasyon ya da lazer işlemlerinin akabinde cilt dokusundaki kızarıklık, hassasiyet, kaşıntı ve tahrişi ortadan kaldırarak etkili bir şekilde nemlendirilmesi için katkı göstermektedir.

- Tüm bunların yanı sıra ''bebek ısırması'' nedeniyle emziren annelerin meme ucunda görülebilecek yaraları iyileştirici özelliği de bulunmaktadır. Ancak şu konuya da dikkat edilmesi gerekir ki, bebeğin emzirilmesinin ardından Fito Krem'in meme ucuna uygulanması ve tekrar bebeği emzireceği vakit geldiğinde ise muhakkak o bölgeyi temizlemesi gerekmektedir.

- Egzama, sedef hastalığı, su çiçeği ve zona gibi cilde tahribat yapan hastalıkların olumsuz etkilerini de yok etmek için faydalanılan Fito Krem, cildin renk tonunu eşitleyici özelliğiyle de karşımıza çıkmaktadır.

2021 FİTO KREM FİYATI NE KADAR?

Eczaneler haricinde başka hiçbir noktada satış işlemleri gerçekleştirilmeyen Fito Krem'in fiyatı sadece 19.33 TL'dir. Öte yandan Fito Kreminizi temin ederken mutlaka ''son kullanma tarihini'' kontrol edin ve ürün paketinin sağlam olup olmadığını inceleyin. Reçetesiz olarak da satın alabileceğiniz kreminizi eğer ki ''reçeteli'' şekilde temin edecek olursanız da devlet tarafından bedeli karşılanmaktadır.

Aynı zamanda Fito Krem'i cilt yüzeyine uygulamadan önce prospektüsünü de ayrıntılı bir biçimde incelemeniz önem arz etmektedir, şayet kremin içinde yer alan herhangi bir maddeye karşı vücudunuz alerjik reaksiyonda bulunuyorsa derhal kullanmayı bırakın.

YORUMLAR 5
  • Mrlej 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben yeni aldım neler ıcın ıyı gelıyo
    Cevapla
  • Sibelce 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper tavsiye edıyorum
    Cevapla
  • Sıla 3 yıl önce Şikayet Et
    Eski yaralara iyi gelir mi?
    Cevapla
  • birisi 3 yıl önce Şikayet Et
    o değil de mis gibi kokuyor sırf kokusu için bile alınabilir :)
    Cevapla
  • Merve 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kremi bende kullanıyorum ama bir kere kullanıp bırakmayın geçinceye kadar devam edin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı