Akılalmaz korona partisi! Pozitif çıkana para ödülü

ABD'de koronavirüs kabusu yaşanırken akılalmaz bir olay yaşandı. Alabama eyaletinde bir grup gencin corona partisi adında çeşitli partiler düzenlediği ve partiden sonra virüsü ilk kapan kişiye para ödülü verildiği ortaya çıktı. Skandal olayın ardından yetkililer isyan etti.

Akılalmaz korona partisi! Pozitif çıkana para ödülü
Akılalmaz korona partisi! Pozitif çıkana para ödülü
GİRİŞ 02.07.2020 21:14 GÜNCELLEME 02.07.2020 21:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

ABD'de gençlerden oluşan bir grup kendi aralarında eğlenmek için pes dedirtecek bir yöntem icat etti.

 

Gençler düzenledikleri partilere corona virüsü pozitif olan bir kişiyi çağırarak partide eğleniyor ardından da parti sonrası test yapıyorlar.

ABD koronavirüs

Testler sonucunda Covid-19 pozitif olan kişiye partide toplanan para ödül olarak veriliyor.

 

 

“SİNİRDEN ÇILGINA DÖNDÜM”

Amerikan CNN televizyonuna da konu olan haberde şehir yönetiminden Sonya McKinstry’nin “Başlarda bunun bir söylenti olduğunu düşündük. Araştırmalarımız sonucunda ise sadece doktorlar değil eyalet yetkililerinin de benzer bilgilere sahip olduğunu doğruladık” dedi.

Olayı öğrendiğinde çılgına döndüğünü belirten McKinstry, geçtiğimiz haftalar boyunca bu şekilde birçok partinin düzenlendiğini doğruladı.

Alabama’da bugüne kadar 39 bine yakın vaka tespit edildi ve bine yakın da can kaybı yaşandı.

KAYNAK: SÖZCÜ
YORUMLAR 15
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Orasi Amerika normal Herifler dezenfektan icin corona ya iyi gelir diye acikca söylüyor Beyin kalmamis kellepaca olmus bunlar
    Cevapla
  • Osmanlı dadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde yapalım bunu CHP HDP iyi hepsine toplu parti korona olan hepsinin başkanı olcak escinseller soysulara tecavuzculere vatan hainlere terörist lere güzel parti korona olan para +SSK+pirim+sonra infaz
    Cevapla
  • Ercan 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye çıldırıyor ki gayet güzel bir davranış devam edin hatta bizde para verelim kanka
    Cevapla
  • Ahmet bektas 3 yıl önce Şikayet Et
    yapsinlar iyidir
    Cevapla
  • Abdullah Baysal 3 yıl önce Şikayet Et
    Konvansiyonel yalanların zaman aşımı 5 yıldır. Şirketler, en geç beş yılda bir CEO değiştirir. Seçimler en geç 5 yılda bir yapılır... Dünya çapında daha önce söylenen büyük yalanların gerçeği de 5 yıl geçmeden ortaya çıktı. Irak'taki kimyasal silahlar. Ortadoğu'ya bahar gelmesi. Domuz ve Sars.. gripleri. Sırada Corona var. Kanser, astım, tansiyon... bütün ölümlerin adı oldu, Coronavirus. Algı, korku, maske, mesafe ve arkada dönen dolaplar. Bu arada olan 25 milyon (0-24 yaş) gencimize oldu. Beyinleri dijital dünya tarafından ele geçirildi.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    korku imparataorluğu dijital ele geçirilme diyorsunda bu ölenler ecelle mi ölüyor .işiniz gücünüz bir yorum yazayımda ne olursa olsun diyorsun dünya da bir günde senin ülkenin bir ilçesi kadar nufus ölüyor.varsa bir bilgin ordan öteceğine aşı ya da tedavi bulmaya çalış.yok bunalrın hepsi yalan oyun diyorsan covid bulaştığında vay gerçekmiş arkadaş dersin ama sonuç ölümünle biter
    Cevapla
  • Gercekci 3 yıl önce Şikayet Et
    En dogru ve genis yelpazeyle mukemmel anlatmissiniz, tebrikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Başkanlık koltuğunu oturan Nisa'dan 'başıboş köpekleri toplayın' talimatı