Türkiye dünyada bir numara! Dikkat çeken Covid-19 önlemleri

Saç dökülmesi özellikle erkeklerde sıklıkla rastlanan bir problemdir ve birçok sebebe bağlı olarak ortaya çıkabilir. Organik yollarla saçın yeniden uzamasını ya da oluşmasını sağlamak ise genetik sebepler dolayısıyla epey zor olabilir. Saç ekim teknolojileri, gelişmiş yöntemler ve inovatif cihazlar ile yeni nesil estetik çözümler sunuyor.

Türkiye dünyada bir numara! Dikkat çeken Covid-19 önlemleri
Türkiye dünyada bir numara! Dikkat çeken Covid-19 önlemleri
GİRİŞ 21.12.2020 13:40 GÜNCELLEME 06.01.2021 14:05

Saç ekiminde yeni nesil, inovatif ve memnuniyet odaklı yaklaşımı ile Türkiye, dünyada bu konuda lider konumda bulunmakta. Bunda şüphesiz en iyi saç ekimi merkezlerinin katkısı büyük. COVID sürecinde de hizmetlerine devam eden saç ekimi merkezlerinin aldığı yüksek önemdeki tedbirler ve öncelikler dikkat çekiyor. Saç ekimi süreci boyunca kullanılan materyallerin kalitesi, saç ekimini yapan hekim ve ekibin tecrübesi, klinik alt yapıları ve lüks hizmetleri üst düzeyde sunulmalıdır.

 

İstanbul’da saç ekimi hizmeti almak için dünyanın neredeyse her ülkesinden gelen kişiler memnuniyet açısından en yüksek puanlı klinikleri yine aynı zamanda gelişmek adına geliştirilen yöntemler uygulayan saç ekimi merkezlerini tercih etmektedir. Bu kişiler en iyi saç ekimi merkezini belirlemek ve COVID 19 sürecinde sağlıklı bir süreç yaşamak için dikkat etmektedir. Bu saç ekimi merkezlerinin COVID 19’a karşı aldıkları önlemlerden bahsedelim…

 

Neopital Saç Ekimi Merkezi: Saç ekimi sonuçlarında en önemli etkenler ekilen saç yönü, donör bölgeden kaliteli saçların toplanması, yoğunluk-sıkı görünüm, yüksek saç tutunma oranı ve doğallıktır. Saç ekimi sonuçlarında tüm bu etkenlere özen gösteren ve olumsuz sonucuna rastlanmayan bu merkez % 100 memnuniyet oranı ile tercih edilebilecek en iyi saç ekimi merkezlerinden birisidir. Güncel olan tüm teknikleri uygulaması ile geniş bir yelpazede saç ekimi hizmeti sunarak kişiye özel tasarım ve süreç sunmaktadır. Özellikle Avrupa ve Amerika’dan çok fazla saç ekimi danışanına hizmet veren Neopital; ünlü estetik cerrahı ve tecrübeli kadrosu ile hizmet vermektedir.

Neopital Saç Ekimi Merkezi COVID sürecinde yüksek tedbirler almıştır. Günde yalnızca 1 ve ya 2 saç ekimi uygulayarak sosyal mesafeyi korumaktadır. Tüm çalışanların düzenli PCR testlerine yaptırmakta ve işlem odaları düzenli steril edilmektedir.

Hair Of İstanbul Saç Ekimi Merkezi: Özellikle İngiltere’den çok yüksek talep gören bu merkezde kaliteli ve prestijli bir hizmet alabilirsiniz. Yüksek yoğunlukta saç ekimleri yapan Hair Of İstanbul güncel tüm saç ekimi tekniklerini başarı ile uygulamaktadır. FUE saç ekimi teknolojisinin dünya çapında son inovatif ürünleri olan safir bıçaklar, saç ekim sürecinde bu merkez tarafından kullanılmaktadır. Bu bıçaklar, gerçekleştirilen greft işlemlerinin en az fire ile maksimum tutunma sağlamasını daha kolay hale getirmektedir.

Hair Of İstanbul pandemi döneminde diğer merkezler gibi olağanüstü tedbirler alarak hizmetlerine ara vermeden devam etmektedir. Sosyal mesafe kuralına uyan ve düzenli testler-sterilizasyon sağlayan bu merkezde öncelikli tüm tedbirler uygulanmaktadır.

Esteworld Saç Ekimi ve Plastik Cerrahi Merkezi: Saç ekimi hizmetinin yanı sıra plastik cerrahi, diş estetiği, medikal estetik, saç tedavisi alanlarında hizmet sağlayan Esteword Saç Ekimi Merkezi, İstanbul’un en iyi saç ekimi merkezleri listelerinin tamamında kendini göstermektedir. Saç ekimi kategorisinde Safir Saç Ekimi, FUE Saç Ekimi, Traşsız Saç Ekimi, Uzun Saç Ekimi, Robotik Saç Ekimi, VIP Saç Ekimi gibi pek çok alt dallarda hizmet sağlayan Esteworld Saç Ekimi Merkezi, uzman bir kadroya sahiptir. Bu klinikte toplam 19 tıbbi personel aktif olarak görev yapmaktadır. Sağlık Turizmi alanında da aktif olarak hizmet sunan Esteworld’un anlaşmalı temsilcilikleri hakkında bilgi almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Esteworld’de COVID 19 döneminde yüksek tedbirler alarak; çalışanlarının ve hastalarının sağlığını korumayı amaç edinmiştir. Kesintisiz hizmeti vererek düzenli PCR, detaylı sterilizasyon çalışmaları ve sosyal mesafe kurallarına uyarak pandemi sürecinde başarılı işlere imza atmaktadır.

COVID 19’a Karşı Saç Ekimi Merkezlerinin Aldığı Önlemler

-Hem çalışanlara, hem de danışanlara düzenli PCR testleri,

-İşlem esnasında giyilmesi gereken özel kıyafetler,

-Ameliyathanelerin detaylı sterilizasyonu ve havalandırılması,

-Cerrahi maske kullanımı,

-Sosyal mesafenin işlem odalarında ve klinik ortamında korunması…

Burada yazılan önlemler dışında da Sağlık Bakanlığı’nın öneri, yönerge ve direktifleri doğrultusunda önlemleri takip etmek ve gerçekleştirmek. Danışanlar yine detaylı önlemleri sağlık bakanlığının resmi covid sitesinde de bulabilirler.

En İyi Saç Ekimi Merkezi Seçerken Neler Dikkat Etmek Gerekir?

İstanbul’un en iyi saç ekimi merkezleri ile ilgili araştırma yapıyorsanız, muhtemelen karşınıza gerçekten çok fazla klinik çıkacak. Kliniklerin vaatlerini yerine getirip getirmediklerinden emin olabilmek, yüksek miktardaki birikiminizi doğru kuruma yatırmak için, belirli faktörler çerçevesinde bu klinikleri birbiri ile kıyaslamanız gerekmektedir. İşte sizin için belirlediğimiz bazı faktörler:

Saç ekim kliniği seçerken işlemin nerede yapılacağını, saç ekim sürecini yönetecek kişi ve ya kişilerin tecrübelerini bilmeniz gerekiyor. Sunulan bilgilerin doğruluğunu teyit etmek etmelisiniz.

Saç ekim kliniği seçerken genel fiyatın yanı sıra, greft başına belirleyen fiyatın da önemli olduğunu söyleyebiliriz. Bu tür bir fiyat skalası, saç ekim fiyatlarını kendi ihtiyaçlarınız çerçevesinde kıyaslarken size daha açık bir veri sunacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak