Bakan Koca: Aşı zorunlu olmayacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı yürütülecek aşılama programında vatandaşları zorlayıcı bir uygulamanın olmayacağını belirtti.

Bakan Koca: Aşı zorunlu olmayacak
Bakan Koca: Aşı zorunlu olmayacak
GİRİŞ 28.12.2020 00:30 GÜNCELLEME 28.12.2020 00:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, aşıların zorunlu olmayacağına ilişkin daha önce yaptığı açıklamaları anımsatarak, "Aşılama programımız hazır. Vatandaşımızı zorlayıcı bir uygulama olmayacak. Aşının gerekliliğini bilim insanlarımızla toplumumuza anlatarak ikna etme çabası içinde olacağız. Bunun dışında bir uygulama söz konusu olmayacak." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Hsnej 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısıtlamalar zorunlu oluyorsa aşı da zorunlu olmalı.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşı olmayıp hasta olanlar tedavi masraflarını kendileri karşılasınlar ve bir başkasınada bulaştırırlarsa tazminat ödesinler.
    Cevapla
  • Bir Paşa 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşı kimliği olmadan her yere giremedikten sonra, aşı kimliği olmadan yaşam özgürlüğüm kısıtlandıktan sonra mecburi olmayacak fıkrası pek inandırıcı gelmiyor ama hadi hayırlısı.
    Cevapla
  • Hacivat 3 yıl önce Şikayet Et
    Asi yi zorunlu olacak diyen vatan hainidir önce kendisi olsun 1 yil gecsin yan etkisi yoksa insanlar ölmezse ozaman oluruz veya asi olur bir yan etki olursa ömür boyu tazminat ödemeli asi sirketleri bunu kabul etmeyeceklerse asi olalim yok öyle üc kurusa asi
    Cevapla
  • Alia 3 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok zaten iyi ulusolcu dostların hesabına göre toplamda resmi 2.150.000 vaka ×40=86 milyon ediyor.tur bindiriyoruz yarkadaş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…