Pandemide kilo alanlar dikkat! Aç karnına bu besinleri yerseniz...

Pandemi döneminde insanların evde kalma süreleri artınca bu daha fazla yemek yemeye haliyle de daha fazla kilo alımına yol açtı.Koronavirüs nedeniyle insanlar neredeyse sosyal hayatı sıfırlayarak iş hayatını bile eve taşıdığından hareketleri de çok kısıtlanınca aldıkları kiloları vermek de son derece zor hale geldi.Bu noktada devreye giren bazı besinleri aç karnına tükettiğinizde uzun süre tok tutarak kilo verdirecek

Pandemide kilo alanlar dikkat! Aç karnına bu besinleri yerseniz...
Pandemide kilo alanlar dikkat! Aç karnına bu besinleri yerseniz...
GİRİŞ 25.03.2021 09:00 GÜNCELLEME 25.03.2021 09:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Günümüz hayat koşturmacasında sağlıklı ve pratik beslenmek önemli olduğu kadar insanların çoğu da pandemi döneminde aldıkları kiloları vermeye çalışıyor. Özellikle diyet yapanlar mümkün olduğunca az yiyerek daha uzun süre tok kalmaya çalıştığından bu besinler onlar için hayat kurtarıcı olacaktır. Buna ek olarak sabahları daha hafif besinler tüketerek güne başlamak isteyenler için de son derece mantıklı bir beslenme listesi olacaktır.

Limon kabuğunun 10 mucizevi faydası


Aç karnına yendiğinde kilo verdiren besinler

Yulaf Ezmesi:
Sabahları aç karnına yiyeceğiniz sütle pişirdiğiniz yulaf gün boyu yok tutmanın yanında enerji de vererek zinde olmanızı sağlayacak.



Yoğurt: Sabahları henüz bir şey yemeden önce az miktarda tüketilen yoğurt sindirim sisteminin çalışmasını sağlayarak kilo vermede etkin rol oynar. Ancak reflü, gastrit gibi rahatsızlıkları olanlar yoğurt tüketiminde dikkatli olmaları önerilir.



Lor Peyniri: Bağışıklık sistemini güçlendirmenin yanında kas ve kemik sağlığını korumak için de tüketilmesi gereken besinler arasında yer alan lor peyniri de sabahları yendiğinde kilo verdiren besinler arasında yer alıyor.



Yumurta: Yumurta içerdiği yoğun protein sayesinde sabahları kahvaltı öğününde yendiğinde uzun süren tokluk hissi verir. Her gün 1 adet yumurta tüketmek diyetinize ek sağlıklı kilo vermeyi de destekler.



Kahve: Kahve içeriğindeki kafein sebebiyle genellikle insanlar tarafından sağlıksız olduğu düşünülen bir içecektir. Ancak bilinenin aksine kahve yoğun yağ yakan bir besin ve tam bir antioksidan kaynağıdır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Kızılelma 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer çocuğun gerçek babası çocuğuna bakamayacak durumda ise çocuk babasına verilmesin.Koruyucu ailede kalsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı