Kahramanmaraş'ta aynı aileden 4 kişi koronavirüse yenik düştü

Kahramanmaraş'ta koronavirüse yakalanan 88 yaşındaki Musa Avcı 12 Şubat'ta, 51 yaşındaki kızı Nurdan Avcı 4 Mayıs'ta, 61 yaşındaki damadı Mehmet Temiz 15 Mayıs'ta, 78 yaşındaki eşi Esma Avcı ise 19 Mayıs'ta koronavirüsten hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'ta aynı aileden 4 kişi koronavirüse yenik düştü
Kahramanmaraş'ta aynı aileden 4 kişi koronavirüse yenik düştü
GİRİŞ 25.05.2021 12:56 GÜNCELLEME 25.05.2021 14:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde yaşayan Musa Avcı, 3 ay önce bir rahatsızlığından dolayı Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki özel bir hastaneye gitti. Tedavisinin ardından burada yaşayan kızı Nurdan Avcı'nın yanına giden ve bir süre sonra rahatsızlanan Musa Avcı, tekrar özel hastaneye gitti. Burada yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Musa Avcı, hastanede tedavi altına alındı ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen 12 Şubat'ta hayatını kaybetti. Avcı, daha sonra memleketi Andırın'da toprağa verildi.

Erzincanlı çiftçiler hastaneye gidemedi, mobil aşı ekipleri tarlada aşı yaptı


Aynı aileden 4 kişi

Eşini kaybetmenin acısını yaşayan Esma Avcı da bir süre sonra kızları Nurdan Avcı, Tuncay Temiz ve damadı Mehmet Temiz ile birlikte koronavirüse yakalandı. 4 kişi, çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Durumları ağırlaşınca yoğun bakım servisine alınan Nurdan Avcı 4 Mayıs'ta, eniştesi Mehmet Temiz 15 Mayıs'ta, annesi Esma Avcı ise 19 Mayıs'ta hayatını kaybetti. 2 hafta içerisinde ölen anne ile kızı ve damadı Andırın'da son yolculuklarına uğurlandı.



Hastalığı hafife almayın

Babasını, annesini, ablasını ve eniştesini koronavirüse kurban veren Niyazi Avcı, çok büyük acı yaşadıklarını söyledi. Şubat ayında babasını, bu ay içerisinde ise annesi, ablası ve eniştesini peş peşe toprağa verdiğini belirten Avcı, "Dünyayı saran bu korona illetinde ne yazık ki biz de ailemizden 4 kişiyi kaybettik. Şubat ayında babamı, mayıs ayında ablamı, eniştemi ve annemi kaybettik. Büyük ablamın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Rabbim bu acıları başka insanlara göstermesin. Herkesin bu hastalığa dikkat etmesi elzemdir. Herkese tavsiyem, bu hastalığı hafife almayın, dikkat edin. Herkes aşısını olsun, rabbim devletimizin de yokluğunu vermesin" dedi.

Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın

Koronavirüs nedeniyle daha önce dedesi, ninesi, teyzesi ve babasını kaybeden Ercan Temiz de  annesi Tuncay Temiz'in  Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiğini söyledi. Koronavirüsün hayatlarına kabus gibi çöktüğünü ve en sevdiklerini ellerinden aldığını ifade eden Ercan Temiz, şu an tek dileğinin iyileşmesi için yanı başında beklediği annesiyle hastaneden yürüyerek çıkmak olduğunu kaydederek, "Koronavirüs nedeniyle ilk olarak Şubat ayında dedem hayatını kaybetti. Daha sonra 4 Mayıs'ta teyzem vefat etti. 15 Mayıs'ta ise babam vefat etti. Babamı defnederken entübe olan ninem ise 19 Mayıs'ta vefat etti. Şimdi annem yoğun bakımda tedavi görüyor. Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın" diye konuştu.

Bu hastalık öldürüyor

Koronavirüsün şakasının olmadığını, o nedenle insanlardan tedbirlere uymalarını da isteyen Ercan Temiz, "Annem ve babam birinci doz aşılarını olmuşlardı. İkinci doz aşıyı olamadan hastalığa yakalandılar. Herkesin tedbirlere uymasını istiyorum. Çünkü bu hastalık öldürüyor, öldürmese bile insanı süründürüyor" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • cemal beyan 2 yıl önce Şikayet Et
    ecel geldiyse aşı da nafile aşı olan 2 yakınımız ağır hastanede yattılar aşı ile bu haldeysek dediler şuan hep yan etkiler devam ediyor hasar kaldı boş hepsi
    Cevapla
  • suzan hanım 2 yıl önce Şikayet Et
    aşı çare değil sinovac 2 doz oldu koronaya yakalandı hani koruyordu çinden medet uman böyle olur şimdi onu da bıraktık türküm diye geçinen siyonistleriden nemalanan bir firmanın aşısını herkese yapmaya çalışıyorlar bu aşılar hemen yapılır mı tifo aşısı 40 yılda çıkmış demek hazırdı aşılar yıllardır formülü ki hemen üretiyorlar bunlara para yedireceğinize türk aşısına destek verin
    Cevapla
  • Selami 2 yıl önce Şikayet Et
    Birinci doz aşıyı olmuşlar sadece, ikinciyi olamadan hastalığa yakalanmışlar. Birinci dozun koruma oranı yüzde 50 nin altında . Kaldı ki asıl antikorlar ikinci dozdan 14 gün sonra oluşmaya başlıyor. Bu insanlar ilk dozdan sonra hastalığı bir yerlerden kapmışlar. Allah rahmet eylesin. Ayrıca sadece ölü virüslerden ibaret olan Sinovac'ı veya içerisinde hiç virüs olmayan diğer aşıları suçlu göstermekte ayrı bir aptallık konusu. Virüs ölü yahu ölü ,kimi hasta edecek. Bu kadar cehalet ancak okumakla olur. Bir gün komplo diye diye gebereceksiniz.
    Cevapla
  • Musa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ölenlere Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bilir. Bunlar ondan ölmemiştir.
    Cevapla
  • Türköz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he ,gripten öldüler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak