İşçi ve memurlar da aşılamaya dahil edildi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün akşam yaptığı açıklama sonucu SGK'ya kayıtlı tüm çalışanlara (işçi ve memurlara) aşı randevusu bugün itibariyle açıldı.

İşçi ve memurlar da aşılamaya dahil edildi!
İşçi ve memurlar da aşılamaya dahil edildi!
GİRİŞ 15.06.2021 09:11 GÜNCELLEME 15.06.2021 09:15

Koronavirüs ile mücadele kapsamında haziran ayı aşılama ayı oldu. Birçok grubun aşı takvimine dahil edilmesiyle aşılama süreci son günlerde oldukça hız kazandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün akşam yaptığı paylaşım ile son olarak memur ve tüm SGK kayıtlı çalışanlarının aşı programına eklendiğini açıkladı.

Bakan Koca açıkladı: SGK kayıtlı tüm çalışanlar aşı yaptırabilecekBakan Koca açıkladı: SGK kayıtlı tüm çalışanlar aşı yaptırabilecek


İŞÇİ VE MEMURLARIN TAMAMI AŞI RANDEVUSU ALABİLECEK

Bakan Koca, Twitter adresinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

AŞI RANDEVUSU NASIL ALINIR? 

Aşı randevusu almak için öncelikle Merkezi Hekim Randevu Sistemi'ne (MHRS) giriş yapılması gerekiyor. Karşınıza gelen ekranda e-Devlet ile giriş sağlayabileceğiniz butona tıklayabilirsiniz ya da üye ol butonuna basarak üye olabilerek giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra sol tarafta yer alan "Aşı randevusu al" sekmesini tıklayınız. Bunun ardından size ''Aile Hekimi'' veya ''Hastane'' seçeneklerini sunacak. Aile hekimini seçmeniz durumunda kendi aile hekimim ya da başka aile hekimi seçeneğini aktaracak istediğinizi işaretleyebilirsiniz. Hastaneyi seçmeniz durumunda da yine size uygun olan hastanenin listesi verilecek. Bu sayfalar açıldıktan sonra seçtiğiniz gün ve saatte aşı randevunuz alınmış olacak.

AŞI RANDEVUSU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor