Uzmanlardan korona uyarısı: Grip muamelesi yapmak yanlış

Bilim insanları dünya genelinde ülkelerin aldığı normalleşme kararları konusunda uyarırken Covid 19'a grip muamelesi yapmanın sadece daha çok insanın ölümüne yol açacağını vurguladı.

Uzmanlardan korona uyarısı: Grip muamelesi yapmak yanlış
Uzmanlardan korona uyarısı: Grip muamelesi yapmak yanlış
GİRİŞ 06.07.2021 13:01 GÜNCELLEME 06.07.2021 13:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dünya genelindeki tüm ülkeler sıra ile normalleşme planlarını açıklarken uzmanlar Covid 19'u grip düzeyine indirmenin yeni bir ölüm dalgasına yol açacağı konusunda endişeli. 

YENİ ÖLÜM DALGASI KORKUSU

Tartışma Avustralya Başbakanı Scott Morrison'ın ülkedeki aşılama oranları yüzde 80'e ulaştığında koronanın artık "grip gibi" tedavi edileceğini iddia etmesiyle geldi.

The Sun Gazetesi'nde yer alan habere göre, Melbourne Üniversitesi'nin küresel sağlık bölümünden profesör Nancy Baxter, "Normal hayatlarımızı yaşadığımızda ölü sayımızın artacağını düşünüyorum" dedi.

GRİP DEĞİL KIZAMIK

Salgın hastalıklar uzmanı Suman Majumdar ise koronanın gripten daha çok kızamığa benzediğini belirterek, "Grip yerine, kızamığın daha benzer olabileceğini söyleyebilirim, çünkü aşılanmamış bir popülasyonda kızamık yaygınsa, kızamık felakettir. İnsanlar özellikle kalabalık alanlarda maske takmaya devam etmeli " dedi.

YORUMLAR 2
  • çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    sizin uzman dediğiniz,,memet ceyanmı,,,bünnür sonmezmi,,afşin emre gayıpmazmı,ateş garami,kemelettin aydinmi,,bülent erturulmu,bengu bsermi bunlarin hepsi kime hizmet ediyor hepsi şov yapmak için her gün akşam yatıp sabah galkıp telefon modeli gibi virus modeli çıkarıyolar
    Cevapla
  • Şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    Her canlı ölüm adayıdır. Canlı sayısı artıkça ölüm sayısı da artar. Bunu bilmek için; bilmem ne üniversitesinin bilmem ne profu olmaya gerek yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1 milyon TL altında 8 araç modeli kaldı!  İşte araçların listesi...
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var