Gaziantep'te aşı olmayan galerici koronavirüsten hayatını kaybetti!

Gaziantep'te yaşayan ve koronavirüs aşısı yaptırmayan 47 yaşındaki 5 çocuk babası galerici Müslüm Ayhan 15 gün önce koronavirüse yakalandı.

Gaziantep'te aşı olmayan galerici koronavirüsten hayatını kaybetti!
Gaziantep'te aşı olmayan galerici koronavirüsten hayatını kaybetti!
GİRİŞ 11.09.2021 16:46 GÜNCELLEME 11.09.2021 16:46
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Gaziantep’te, yaşayan galerici Müslüm Ayhan, 15 gün önce gittiği hastanede yaptırdığı korona virüs testi pozitif çıktı. Hastanede tedavi altına alınan Ayhan, nefes almada sorun yaşayınca yoğun bakım ünitesine alındı. Yoğun bakıma girmeden sevenlerine mesaj yollayan Ayhan, ‘Allah’a hamd olsun iyiyim, beni merak etmeyin, çok çok selamlarımı iletiyorum sizlere. Bol bol dua edin, inşallah 2-3 gün içerisinde aranıza kavuşacağım, tekrar oturacağız, sohbet edeceğiz” dediği ortaya çıktı. 

Hamileyken koronavirüse yakalanan 2 anne hayatını kaybetti, 3 bebek annesiz kaldıHamileyken koronavirüse yakalanan 2 anne hayatını kaybetti, 3 bebek annesiz kaldı


AŞI SIRASI GELMESİNE RAĞMEN OLMADI

Öte yandan, aşı sırası gelmesine rağmen yaptırmayan 47 yaşında Müslüm Ayhan, korona virüs tedavisi gördüğü hastanede dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 53
  • Abdullah Kuloğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık olmuş. Keşke aşı olsaymış.
    Cevapla
  • AŞI 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya ölüm yada yaşam tercih bireyin kararı
    Cevapla
  • suad 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardeşim de böyle dua istemişti yoğun bakımda ,Allah rahmet eylesin o da vefat etti koronadan. Ancak onun zamanında aşı yoktu. Şimdi ki aşı karşıtlarını anlamıyorum ,yahu şimdi de aşı var ,bedava ve gırtlağa kadar aşı dolu ,ama olan yok. BUNDAN SONRA HİÇ DEVLETE KUSUR ARAMAYIN . Tonlarca aşımız var bahaneniz ne . Olmazsanız sonunuz yoğun bakım bu kadar işte. Keşke kardeşim de aşı olabilseydi ,ama aşı yoktu 8 ay evvel.
    Cevapla
  • Zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Devaaam Rus ruleti oynamaya devaaaam. Ancak ya tombala sana çıkarsa naaparsın bilmem. Niye kumar oynuyorsunuz hayatınızla . Aşının hastalık karşısında gücü ispatlandı ,daha bundan ötesi var mı. Hala zır cahillerin peşinden gidiyorsunuz. Resmen hayatınızla kumar oynuyorsunuz, yoğun bakımdan sizi sosyal medya fenomenleri kurtaramaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek
Katil İsrail gece sivllerin olduğu çadırı vurdu! Hepsi çocuk...