Uğur Şahin’den korkutan sözler: Her şey daha yeni başladı

BioNTech’in CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin, corona virüsün hayatımızda kalmaya ve mutasyona uğramaya devam edeceğini söyledi. Gelecek yıllarda güçlendirilmiş Covid aşılarına ihtiyaç duyulabileceğini aktardı.

Uğur Şahin’den korkutan sözler: Her şey daha yeni başladı
Uğur Şahin’den korkutan sözler: Her şey daha yeni başladı
GİRİŞ 03.10.2021 19:57 GÜNCELLEME 03.10.2021 20:13
Bu Habere 248 Yorum Yapılmış

ABD’li ilaç devi Pfizer ile birlikte mRNA bazlı corona virüs aşısı geliştiren BioNTech’in CEO’su Uğur Şahin, corona virüsün geleceğine dair Financial Times’a açıklamalarda bulundu.

İlerleyen zamanlarda vücudun bağışıklık sistemine direnebilecek güçte yeni corona virüs varyantlarının çıkabileceğini belirten Şahin, daha güçlü Covid aşılarına ihtiyaç duyulabileceğini söyledi.

2021 yılı için farklı bir aşının gerekli olmadığını düşünen Şahin, gelecek yılın ortasına kadar farklı ihtimallerin dikkate alınması gerektiğini bildirdi.

VİRÜS HAYATIMIZDA KALACAK

Virüsün hayatımızda hep kalacağını ve kaldığı sürede daha fazla adapte olacağını söyleyen Şahin, ‘’Bu devam etmekte olan bir evrim süreci. Her şey daha yeni başladı’’ dedi.

İKİ YENİ AŞI PROGRAMI

Aşıya erişimi artırmaya ve aşı olanların destekleyici dozlarla bağışıklıklarının güçlendirilmesine yönelik iki aşı programından bahseden Şahin, gelecek yıl bu programları faaliyete geçireceklerinden de bahsetti.

YORUMLAR 248
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamda felaket tellalımı ne yav yavaş gel biraz zaten insanlar bıktı şu virüsten
    Cevapla
  • toto 2 yıl önce Şikayet Et
    hayat insanı iki bölüyor. aşı satanlar ve o aşıyı olanlar
    Cevapla
  • Mstfa 2 yıl önce Şikayet Et
    2019 Eylül ayıydı. Daha dünyada bu virüsün adı bile anılmazken Bir rüya görmüştüm Rüyamda Çin'den grip mikrobuna benzer bir virüs dünyaya yayılıyordu. İnsanlar gözümün önünde kırılıp gidiyordu. Bilim adamları bu virüsün çaresini 10 yıl sonra grip tedavisinde kullanılan bir ilaçın etken maddesinden elde ettikleri bir ilaçla tedavi ediyorlardı .bunun tedavisi bu kadar da kolaydı da biz nasıl göremedik diye hayıflanıyorlardı. O rüyayı o gün sabah hanıma anlattım. Bu gün nasıl bildin sen diyor ..... Tedavisi için grip hastalığının tedavilerinde kullanılan ilaçların etken maddelerine bakın ....
    Cevapla
  • ufuk gök 2 yıl önce Şikayet Et
    korku imparatorluğu nükler tehdit biyolojik tehdit maliyetide düşük dünya dizayn ediliyor.ulus devletlerin imtihanı kaybedilirse dünya tek devlet yolunda ilerleyecek.uğur beyde bir sembol ,bu dünya satrancında yer kapma, kazanç kazanç,. tüccar mantığı olacak hangimiz değilizki. bu mücadele iyilerle kötülerin mücadelesi .zeki insanlar.
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir tüccar bu herif. Daha servetini istediği seviyeye getiremedi anlaşılan. Kendi çıkardığınız virüslere yine kendiniz sözde aşı buldunuz.
    Cevapla
  • Turgut 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi oradan burda mileti yanlış bilgillendirme virüs ilk olarak komunist çinde wuhan şehride çıkıp bütün dünyayı yayıldı korona virüsü büyük ihtimal labratuar yapımı lab kazası ve lab kaçağı virüs!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…