Viagraya alternatif mucize ilaç

Viagra’ya alternatif yeni hap geliyor. Ancak bu ilaç sadece cinsel gücü artırmıyor. Aynı zamanda libidoyu sürekli yüksek tutuyor ve zayıflatıyor.

Viagraya alternatif mucize ilaç
Viagraya alternatif mucize ilaç
GİRİŞ 20.05.2008 05:25 GÜNCELLEME 20.05.2008 05:25

İskoç bilim adamları, erkek ve kadınlardaki cinsel isteği artıracak yeni bir iktidarsızlık hapı geliştirdi. Şimdilik ‘Harika Hap’ diye adlandırılan yeni ilacın, üç etkisi birden var.


İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Edinburgh Üreme Bilimleri Merkezi’nden Prof. Robert Miller, “Harika Hap, üreme sistemlerini uyaran Tip 2 gonadotropin adlı kimyasal hormonu açığa çıkarıyor.


Yeni ilacımız sadece iktidarsızlığı gidermiyor. İkinci etkisi libidoyu sürekli yüksek seviyede tutması. Yani sürekli beyin seks düşünüyor. Üçüncüsü ise üçte bir oranında daha az yemenizi sağlıyor. Böylece zayıflatıyor” dedi.


Uzmanlara göre cinsel arzusunun kaybı, kadınların üçte birinden fazlasında görülüyor. Modern hayatın etkilerine bağlı olarak stres altındaki erkeklerde de bu oran altıda bire yükseliyor. Dünyada 27 milyon erkek Viagra kullanıyor.

YORUMLAR 2
  • Kenan KÜTÜKDE 17 yıl önce Şikayet Et
    Hakiki Bal ile Gelen Doğal Güç. Bir takım ilaçlar kullanarak sağlığınızı riske atmayın. Viagra ismiyle piyasaya çıkan ilacın bir zaman sonra kalp krizini tetiklediği ortaya çıkmadı mı? Bu yeni ilacında ne yapacağını ileride göreceğiz. Sigara bu anlamda kesinlikle bırakılması gerekir. Düzenli içilen Hakiki Bal şerbeti bu meseleyi halleder.
    Cevapla
  • Selman s 17 yıl önce Şikayet Et
    yav ilaca ne gerek var ?. bizim milletimizin kafası 24 saat bunlarla meşgul zaten . biyerden kolbacak görünse de baksak derdinde millet. bisikletli turiste tecavüz eder . yanlız yürüyene tecavüz eder . akşam geç kalana tecavüz eder . etmese de sarkıntılık eder . Onu da yapmasa laf atar. .. hap gereksiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de krallık yarışı kızıştı! İşte takımların en golcü isimleri
CHP'de yasak aşk furyası! Belediyenin kaynaklarıyla sevgililerine servet harcadılar