Bakan Koca'dan son dakika MHRS açıklaması!

Sağlık Bakanı Koca, "Gidilip gidilmeyeceği şüpheli randevuyu hiç almamak mı, almak mı daha iyi? MHRS, gelmeyeceği randevuyu iptal etmediği halde randevusuna gitmeyenlere, aradan 15 gün geçmeden yeni bir randevu vermiyor." dedi.

Bakan Koca'dan son dakika MHRS açıklaması!
Bakan Koca'dan son dakika MHRS açıklaması!
GİRİŞ 24.12.2022 17:11 GÜNCELLEME 24.12.2022 17:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gidilip gidilmeyeceği şüpheli randevuyu hiç almamak mı, almak mı daha iyi? MHRS, gelmeyeceği randevuyu iptal etmediği halde randevusuna gitmeyenlere, aradan 15 gün geçmeden yeni bir randevu vermiyor." dedi.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Türk oğlu Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Randevu alıpta randevuya gitmeyenler kesinlikle şu andaki hükümeti zor duruma düşürmek isteyenler zannedersem altılı masa seçmenleri olabilir. Yapılan doğru bir şey değil kul hakkına girer
    Cevapla
  • Ayhan 1 yıl önce Şikayet Et
    keşke bir ay gidemez olarak düzenlense ve ceza artışı yapılsa.
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    iyi de 15 gün önce aldığımız ve 2 gün sonra gideceğimiz randevuyu da siz iptal ediyorsunuz? KİME SORDUNUZ? madem randevü veriyorsunuz doktor GELMEK ZORUNDA... biz bir 15 gün daha mı bekleyeceğiz? ne saçma yaw. geçen yıl da ameliyat randevumuz iptal olmuştu...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi
Emekli ve memurun Temmuz beklentisi! İşte polis, öğretmen maaşları...