Göz altı morluklarına ışık hızında çözüm! Uzman göz doktorundan tavsiye…

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay, göz altındaki morluklar ve bu soruna yönelik ışık dolgusu uygulamaları hakkında önemli bilgiler paylaştı. Göz altı ışık dolgusu faydalı mıdır?

Göz altı morluklarına ışık hızında çözüm! Uzman göz doktorundan tavsiye…
Göz altı morluklarına ışık hızında çözüm! Uzman göz doktorundan tavsiye…
GİRİŞ 01.01.2024 09:05 GÜNCELLEME 01.01.2024 12:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaşlanma belirtileri, genetik faktörler ve çeşitli nedenlerle oluşan göz çevresindeki morluklar, günümüzde estetik görünüme verilen önemle bir arayışa neden oluyor. Op. Dr. Şeyda Atabay, bu soruna karşı bir çözüm olarak göz altı ışık dolgusu uygulamasını değerlendiriyor. İşte, göz altı ışık dolgusuna ilişkin tüm detaylar!

IŞIK DOLGUSU HAKKINDA DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR!

İnternet üzerinde yayılan bilgi kirliliği, hastaların kafasını karıştırıyor. Dr. Atabay, ışık dolgusu hakkında bazı forumlarda olumlu, bazılarında ise olumsuz yorumlarla karşılaşıldığını belirtiyor. Ancak hangi bilgilerin doğru olduğunu belirlemek için dikkatli olunması gerektiğini vurguluyor.

IŞIK DOLGUSUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!

Her şey gibi ışık dolgusunun da kaliteli ve kalitesiz çeşitleri bulunmaktadır. Dr. Atabay, göz çevresine uygulanacak dolgunun içeriğindeki hyalüronik asidin önemine dikkat çekiyor. Hyalüronik asidin kalitesi ve içeriği, uygulamanın etkisi ve kalıcılığı üzerinde belirleyici bir faktördür.

GÖZ HASTALIKLARI UZMANI UYARIYOR!

Dr. Atabay, göz çevresine yapılan ışık dolgusu uygulamalarında hastaların dikkat etmeleri gereken önemli faktörleri sıralıyor. Uygulama yapılacak ürünün kutusunu görmek, içeriğini incelemek ve doktorun uzmanlığına güvenmek önemli adımlardır. Ayrıca, uygulama öncesinde ürünün açıldığına ve steril bir ortamda yapıldığına emin olunmalıdır.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • leyla 4 ay önce Şikayet Et
    bilgi almak için size nasıl ulasabilirim
    Cevapla
  • a.ç 4 ay önce Şikayet Et
    robot gibi görünmek isteyen kullansın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan İran'ın suçlamalarına yanıt!
Ayhan Bora Kaplan 'Kumpas'ının anatomisi ve 11 sayfalık yeni ifade