Sağlık Bakanı Koca duyurdu: Hekimler için sözleşmeli pozisyonlar açılacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara ve İstanbul hariç tüm illerde yan dal uzmanı hekimleri için 4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli pozisyonlar açılacağını duyurdu.

Sağlık Bakanı Koca duyurdu: Hekimler için sözleşmeli pozisyonlar açılacak
Sağlık Bakanı Koca duyurdu: Hekimler için sözleşmeli pozisyonlar açılacak
GİRİŞ 23.02.2024 21:53 GÜNCELLEME 23.02.2024 21:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Ankara ve İstanbul hariç tüm illerde yan dal uzmanı hekimleri için 4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli pozisyonlar açılacak.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Yan dal uzmanlarının ek ödeme tavanında artış sağlayan yasal düzenleme önceki gün Meclis’te kabul edilmişti. Yeni bir gelişmeyi daha duyurmak istiyorum: Ankara ve İstanbul hariç tüm illerimizde yan dal uzmanı hekimlerimiz için 4924 sayılı Kanuna tabi sözleşmeli pozisyonlar açılacak. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: NTV
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 15
  • Doğan Uysal 2 ay önce Şikayet Et
    Doktorlar elinde Telefon'a bakmaktan hastaya bakamıyor? Doktor, hemşirelerin ve sağlık çalışanları TİK TOK , YouTube ve Instagram'da çok vakit geçiriyor, bu tartışılmaz gerçek.
    Cevapla
  • Mehmet Çetin 2 ay önce Şikayet Et
    Millî Eğitim Bakanlığı öğretmen ataması kontenjanları üç ay gecikti, neden bu kadar gecikti?
    Cevapla
  • Şengül 2 ay önce Şikayet Et
    İzmir bornovada 27 numaralı aile hekimindeki doktor bütün gün otup keyf yapiyorlar hasta gittiğindede ilgilenmiyorlar hasta bir şey sorduğunda azar hakaret işitip çıkıyor nedense 3 ,30 dediklerindede hiç kimseyi bulamıyorsun açil bir şey olduğunda ne bir doktor var nede kimse bu kadar rahatlık olmaz
    Cevapla
  • De hele 2 ay önce Şikayet Et
    Taşeronda olaydı şimdi memur olmuşdun havadan Hizmetli memur olamadı bir Hizmetli memur emekli olsun evin banyosunu dahi alamıyor maaş düşüyor bunlar doğru ama memur olması yalan
    Cevapla
  • Nedim 2 ay önce Şikayet Et
    Sayın Bakanın siz bunları almadan önce!!!Sekreteri,Hemşerisi ,güvenlik koruması Ve Doktorlara iş saatinde cep Telefon yasağı getirsen o kadar daha işçiye ihtiyaç olmaz!!!!Hastanemi yoksa telefon şubesini anlamadım!Hastane isimlerinide vere bildiririm Pendik sağlık hastanesi,Haydarpaşa Siyami Ersek hastanesi,Kartal sağlık hastanesi ve Çekmeköy sağlık hastanesi!hepsinde işim vardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!