Yemeklerden önce için, kilolarınızdan kurtulun...

Elma sirkesi, bal ve ılık su bir araya geldiklerinde hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı oluyor.

Yemeklerden önce için, kilolarınızdan kurtulun...
Yemeklerden önce için, kilolarınızdan kurtulun...
GİRİŞ 29.11.2016 09:20 GÜNCELLEME 29.11.2016 09:21

Her birinin ayrı ayrı özellikleri sayesinde bu 3'lü karışım metabolizmayı hızlandırıyor, tok tutuyor ve yağ yakımını hızlandırıyor. İşte ballı-sirkeli ılık su karışımının 7 mucizevi faydası...

Kilo verme, göbek eritme ve yağları yakma üzerinde etkisi fazladır.
Elma sirkesi, bal ve ılık su bir araya geldiklerinde hızlı bir şekilde kilo vermenize yardımcı oluyor. Her birinin ayrı ayrı özellikleri sayesinde bu 3'lü karışım metabolizmayı hızlandırıyor, tok tutuyor ve yağ yakımını hızlandırıyor. Elma sirkesi bir çok diyet listelerinde bulunan zayıflama üzerinde önemli etkileri olan bir besindir. Elma sirkesinin en önemli özelliği içerisinde bulunan meyve asitlerinin metabolizmayı hızlandırması ve yağ yakımını kolaylaştırmasıdır.

Ayrıca elma sirkesi vücutta yağ tutulmasını da önler. Dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta bu kürü uygularken kullanacağınız sirkenin doğal sirke olmasıdır. Çünkü hazır olarak satılan sirkeler içerisinde bir takım kimyasal maddeler barındırması sebebiyle zayıflama üzerinde ki etkisini azaltmaktadır. Bal Zayıflatırmı: Bu karışımda balın en önemli faydası iştahı kesme özelliğidir. Bal iştahı keserek zayıflamada yardımcı bir rol oynar. Aynı zamanda kan şekerini de düzenleyici özelliği vardır. Suyun zayıflamaya etkisi: Su vücutta biriken ödemin atılmasını kolaylaştırır. Zayıflamak için en büyük etkenlerden biri su‘dur. Ancak bu suyun soğuk olmaması lazım. Ilık su olmasına dikkat edin. Ilık su ayrıca vücuttaki yağların erimesini ve dışarı atılmasını da kolaylaştırır.

Ballı-sirkeli ılık su kürü nasıl yapılır?

İhtiyacınız olan malzemeler;
1 bardak ılık su, 2 tatlı kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal. 1 bardak ılık suyun içerisine sirke ve balı karıştırıyoruz.

Hazırladığımız bu kürü günde 3 öğün yemeklerden 25-30 dakika önce aç karnına yavaşça için. Hazırladığınız bu kürü 3 hafta boyunca düzenli olarak uygulayın. Bu kür sayesinde göbek, bel ve basen bölgelerinizde ki yağların eridiğini ve kilo verdiğinizi göreceksiniz. Ayrıca bu kürü uygularken günlük yapacağınız yarım saatlik yürüyüş çok daha hızlı sonuç almanızı sağlayacaktır.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!