Tebessüm Kahvesi Nerede? Nasıl Gidilir?

Bünyesinde Down Sendromlu kişileri çalıştırmakla adını duyuran kahve yine bir televizyon programı ile herkese sıcacık havasını gösterdi. Buranın adını ilk defa duyan ve gitmek isteyen herkes de Tebessüm Kahvesi nerede, nasıl gidilir bunu araştırıyor. İşte Üsküdar Belediyesi'nin sosyal sorumluluk projesi olan Tebessüm Kahvesi adresi ve detayları.

Tebessüm Kahvesi Nerede? Nasıl Gidilir?
Tebessüm Kahvesi Nerede? Nasıl Gidilir?
GİRİŞ 16.10.2019 09:33 GÜNCELLEME 28.10.2019 12:16

Tebessüm kahvesi Üsküdar Belediyesi'nin tüm dünyaya ses getiren bir projesidir. İlk kez bir yerde Down Sendromlu kişileri çalıştıran, onları sosyal hayata kazandıran bir proje olması ile bilinmektedir. 21 Mart 2016 yılında açılan yere 10 Dowm Sendromlu çalışan alındı. 

 

 

Bu projeden haberi olan herkes buraya her hafta sonu gidiyor. Gitmeyen ve burayı televizyon programı ile tanıyan herkese ise Tebessüm kahvesi nerede, nasıl gidilir konularında bilgi vereceğiz. 

Tebessüm Kahvesi Nerede?

 

 

Tebessüm Kahvesi Üsküdar'da Burhan Felek köşkünün bahçesinde hizmet vermektedir. Sabah saat 08.30'da hizmete açılan kahve akşam 20.00'de kapanıyor. Dowm Sendromlu garsonlar servisleri yapıyor. Hepsi birbirinden enerjik ve misafirperver. 

Gençler haftanın bir günü izinli. Sabah akşam çalışma saatleri iki vardiya şeklinde oluyor. Sabah 08.30'da gelen beş kişi öğlen 14.00'de çıkıyor. Öğlenden sonra 14.00'de gelen ikinci beş kişilik grup ise akşam 20.00'de paydos ediyor. 7 erkek 3 kız Down Sendromlu  Tebessüm Kahvesi'nde çalışıyor. 

Bu gençler dışında bir de Özel Eğitim Öğretmeni,işletme müdürü, 4 yardımcı personel ve 1 kasiyer Tebessüm Kahvesi'nde görevli. 

Önerilen içerik; İstanbul'un göz bebeği Kız Kulesi'ne nasıl gidilir?

Tebessüm Kahvesi'ne Nasıl Gidilir?

Altunizade metrobüs durağından bir vesait daha binilerek gelinebilir. 

İkinci bir yol ise M5 metro hattına binerek Bağlarbaşı durağında inebilirsiniz. Bu durakta indiğinizde yürüyerek Tebessüm kahvesi'ne ulaşmanız mümkün. 

Buranın yakınında Abdülhamit Efendi Köşkü bulunmaktadır. Buradan da yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Özel araç ile gelecekler için açık adresi ise şöyledir,

Barbaros, Veysi Paşa Sk. No:35, 34662 Üsküdar/İstanbul

 

Bu da ilginizi çekebilir; Kuzguncuk gezilecek yerleri

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL