HalalBooking'den büyük başarı! O listede yer aldı

Financial Times gazetesi, yıllık Avrupa’nın en hızlı büyüyen şirketleri listesi 4. FT 1000’i yayınladı. Financial Times'ın listesinde HalalBooking 237'inci sırada yer aldı.

HalalBooking'den büyük başarı! O listede yer aldı
HalalBooking'den büyük başarı! O listede yer aldı
GİRİŞ 09.03.2020 11:33 GÜNCELLEME 09.03.2020 11:33 KAYNAK HABER7

Muhafazakar turzmin lider şirketi HalalBooking, yükselen değerini bir kez daha kanıtladı. Financial Times gazetesi, yıllık Avrupa’nın en hızlı büyüyen şirketleri listesi 4. FT 1000’de yer alan şirket, Avrupa'nın en çok büyüyen 8'inci şirketi unvanının sahibi oldu.

EN HIZLI BÜYÜYEN MARKALARDAN OLDU

HalalBooking, İngiltere'de en hızlı büyüyen seyahat ve eğlence şirketi ve Avrupa'da bu sektördeki en hızlı büyüyen 8. şirket olarak 237. sırada yer alıyor. Şirket, yıllık %97.4 gibi etkileyici bir bileşik büyüme oranı ile bu sıralamada bulunmaktadır. 
 
HalalBooking CEO’su Elnur Seyidli: “HalalBooking'in ilk kez FT 1000 listesinde yer almasından gurur duyuyorum. Genel olarak seyahat sektöründeki ve özellikle İngiltere'deki zorlu koşullara rağmen işimizi büyütmeye devam ediyoruz.”
 
Seyidli sözlerine şöyle devam etti: “Bu başarının, Müslümanların gerçek bir ihtiyacını karşılayan eşsiz yaklaşımımızdan kaynaklandığına inanıyorum. İnternet sitemizde yer alan konaklama seçeneklerinin helal özellikleri hakkında benzeri görülmemiş düzeyde ayrıntı sunuyoruz, böylece müşterilerimiz gönül rahatlığıyla seyahat edebiliyor. Yetenekli mühendis ekibimiz sürekli olarak yeni özellikler ve sağlayabildiğimiz ayrıntılı veri düzeyini geliştiriyor.”

HALALBOOKİNG'İN BAŞARILI SERÜVENİ

HalalBooking İslami tatil konseptinin en önemli temsilcilerinden biri konumunda. Özellikle başarılı grafiği ve müşteri memnuniyeti esaslı çalışma prensipleriyle adından çokça söz ettiren firma her geçen gün değerini artırmaya devam ediyor. 

2014 yılında İngiltere’de kurulan HalalBooking.com dünya çapında lider online otel ve villa arama ve rezervasyon platformu konumunda.  Hizmetleri ile pek çok ödüle layık görülen şirket  daha önce de İngiltere'nin en hızlı büyüyen şirketlerinden olma başarısını göstermişti. 2019'da rezervasyonlar 5 yıl üst üste yıllık %70 oranında büyüyerek İngiltere'nin en hızlı büyüyen seyahat şirketlerinden biri olan firma 100'den fazla farklı ülkeden 100.000'den fazla sadakat müşterisine sahip olup dünya çapında helal bilinçli seyahat severlere benzersiz bir hizmet sunmaktadır.

HalalBooking, 2018'de de prestijli “Sunday Times Virgin Atlantic Fast Track 100” listesinde 26. ve 2019'da aynı listede 33. sırada yer almıştır ve İngiltere'nin en yüksek sıralamaya sahip seyahat şirketi olmuştur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL