Gezgin Zirvesi'nde yılın gezginleri ödüllerini aldı

Bu yıl ikincisi düzenlenen Gezgin Zirvesi'nde onlarca gezgin kendi dalında ödüllerini aldı. İnternet ortamında açık oylama ile belirlenen birincilerin alanları birbirinden farklı. Yılın seyahat blogu, seyahat youtube kanalı, bisikletli gezgin hesabı gibi dalların yanı sıra yılın seyahat televizyon programı ve seyahat gurme hesabı alanlarında da çok önemli isimler ödüllerini alarak konuşma gerçekleştirdiler.

Gezgin Zirvesi'nde yılın gezginleri ödüllerini aldı
Gezgin Zirvesi'nde yılın gezginleri ödüllerini aldı
GİRİŞ 09.03.2020 14:28 GÜNCELLEME 09.03.2020 17:15 KAYNAK HABER7
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Birincisi iki yıl önce gerçekleşen Gezgin Zirvesi'nin bu yıl ikincisi İstanbul'da düzenlendi. Farklı dallarda birçok gezgini bir araya getiren zirvede konuşmacılar gün boyu ayrı oturumlara katılarak seyahate ilişkin deneyimlerini aktardılar. Yılın karavanlı gezi hesabı, seyahat yazarı, yılın seyahat kadın girişimcisi gibi dallarda ödüller sahiplerine verilirken yılın seyahat televizyon programı ve yılın seyahat gurme hesabı seçilen Özlen Tunca Esirgenç ve Yasin Esirgenç de ödüllerini aldılar. 

 

 

Özlem Tunca Gezginler Zirvesi'nde 'Çift Gezginler' oturumunda deneyimlerini aktarırken zirvenin sunuculuğunu da üstlendi. Her oturumda konuşmacıları dinleyicilere taktim eden Özlem Tunca gün boyu kendisiyle sohbet eden kişilere seyahat deneyimlerini anlattı. 

 

 

Gezgin Zirvesi'nde gün boyu gerçekleşen oturum 'Gezmeyi Yaşam Tarzı Yapanlar' oturumu ile başladı. Karavanla seyahat ederek ve hayatını karavanda devam ettiren kişilerin deneyimlerini aktardığı bu oturumda katılımcılar dinleyicilere karavanla yaşamanın avantaj ve dezavantajlarını anlattı.

İkinci oturumda ise 'Çift Gezginler' oturumu gerçekleşirken üçüncü oturumda ise 'Gurme Gezginler' seyahatte beslenmeye dair tüm bilgilerini paylaştılar. Sohbet havasında geçen oturumda dinleyiciler büyük keyifle dinlerken konuşmacılar da tecrübelerini içtenlikle aktardı. 

Gezginler Zirvesi'nin dördüncü oturumunda ise Gastro Travel oturumu gerçekleşti. Aralarında bilindik isimlerin de bulunduğu bu oturumda da seyahat edilen yerlerdeki yemeklere vücudun tepkileri üzerine bilgiler verildi. Her oturum bir saat sürerken oturum aralarında ise gezginlerin bilgi ve tecrübe paylaşımları da devam etti.

Beşinci oturumda 'Gezginler ve Sosyal Medya' konuşmacıları yer alırken altıncı oturumda ise 'Kadın Gezginler' tecrübelerini paylaştılar. kadın gezginlerin seyahat deneyimlerine ilişkin sorunların anlatıldığı ve her sorun için nasıl çözüm bulunabilir üzerinde konuşulduğu oturumda yalnız seyahat eden kadın gezginlerin de yaşadığı olaylar dinlenildi. Yalnız seyahat eden kadın gezginlerin güvenlik için dikkat etmesi gereken hususlarda tavsiyeler de zirvede yerini aldı. 

Gezgin Zirvesi'nde ödül töreninde Özlen Tunca Esirgenç yılın seyahat televizyon programları dalında ödülünü alırken eşi Yasin Esirgenç'in Yılın seyahat gurme hesabı ödülünü de teslim aldı. Ödül töreni sonrasında keyifli röportaj veren çift, Dünyayı Geziyorum ve Dünyanın Tadı programlarının internet ortamında da severleriyle buluştuğunu söyledi.  gezelim.com'da yer alan videolardan dünyanın farklı yerlerini izleyebilir, farklı tatları tüm detaylarıyla öğrenebilirsiniz. 

Dünyayı Geziyorum her pazar saat 15.15'de Dünyanın Tadı her cumartesi saat 15.15'de Kanal7'de de sizlerle. 

GEZGİN ZİRVESİ'NDE ÖDÜL ALAN DİĞER GEZGİNLER ŞÖYLE;

Yılın Seyahat Blogu - Çok Okuyan Çok Gezen 

Yılın Seyahat Youtube Kanalı - Emre Durmuş 

Yılın Bisikletli Gezgin Hesabı - İşim Gücüm Gezmek 

Yılın Doğa Gezgini Hesabı - Doğadaki Yabancı 

Yılın Yürüyerek Gezen Gezgin Hesabı - Hareket Amiri 

Yılın Seyahat TV Programları - Dünyayı Geziyorum 

Yılın Seyahat Gurme Hesabı - Dünyanın Tadı 

Yılın Karavanlı Gezgin Hesabı - Mayavanlife 

Yılın Seyahat Yazarı - Burak Akkul (Çok Gezenti.) 

Yılın Seyahat Kadın Girişimcisi - Cemre Nur Meleke 

Yılın Motorlu Gezgin Hesabı - Rüzgarın İzinde  

Yılın Seyahat Fotoğrafçı Hesabı - Alp Alper 

Yılın Çocukla Seyahat Hesabı - Gezenti Anne 

Yılın Seyahat Fenomeni - Gezgin Çift 

Yılın Gezgin Dostu Seyahat Markası - Avrupa Rüyası 

YORUMLAR 7
  • Nihat Doker 4 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır Özlem hanımla birlikte Dünyayı geziyoruz. Yakup Can'da her ülkede biraz daha büyüdü o da ayrı bir renk kattı! Yasin beyin çok muhteşem çekimleri! Tebrikler Özlem hanım, Yasin Bey...Eşimle birlikte sizleri gönülden alkışlıyoruz. Yakup Can'da öpüyoruz.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok severek takıp ettıgım bir programdı ama son zamanlarda ufaklıgın büyümesiyle daha çok, ne yedik hangi oda da kaldık ve ufaklıgın hareket tavırlarına odalanmaya basladılar, geziden çok aile gezisinde çekip gördüklerim moduna girdiler belli zaman sonra sıkmaya basladı açıkcası yınede basarılar
    Cevapla
  • Yula 4 yıl önce Şikayet Et
    Gezi programlarını çok severim. Her seferinde açıyorum hevesle dayanabildiğim en fazla 5dk. Çok konuşuyor. Benimi yakıyor. İzlemiyorum. Daha nitelikli bir sunucu olsa keşke.
    Cevapla
  • smmm 4 yıl önce Şikayet Et
    Özlem hanımın programını çok beğeniyoruz. Seviyeli ve çok güzel bir program. Ailecek izliyouz.
    Cevapla
  • Recep 4 yıl önce Şikayet Et
    Ödülleri kim seçti kim verdi ne zaman seçildi :) biraz abartı olmuş :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle