Doğa içerisinde insanlara uzak denize yakın tatil yerleri

Sizler için doğa içerisinde ve denize yakın izole yerlerin adreslerini veriyoruz. Sosyal mesafeyi koruyabileceğiniz harika yerlerden olan adreslerde isterseniz doğanın tadını çıkartabilir isterseniz denize girerek karantinada geçirdiğiniz günlerin acısını çıkartabilirsiniz. Bu adreslerde de yine kendi tedbirlerinizi alarak salgına karşı önlemlerinizi almayı ihmal etmeyin.

Doğa içerisinde insanlara uzak denize yakın tatil yerleri
Doğa içerisinde insanlara uzak denize yakın tatil yerleri
GİRİŞ 18.08.2020 11:50 GÜNCELLEME 18.08.2020 11:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sosyal mesafeyi koruyabileceğiniz doğa içerisinde ve denize yakın adresler tatil cenneti olan ülkemizde çok sayıda bulunuyor. En iyi adresleri ile sizler için derledik. Haberimizde kendinden izole yerleri verdiğimiz gibi sosyal mesafeyi de en iyi koruyabileceğiniz adresleri sizler için bir araya getirdik. Doğanın tadını çıkartabileceğiniz muazzam yerlerden olan bu adreslerin içerisinde denizini de keyfini sonuna kadar süreceğiniz güzel adresler bulunuyor. Koylar, plajlar ve güzel doğal kamp alanları bu yaz için tercih edilecek yerler arasında kendini gösteriyor.

 

 

SOSYAL MESAFEYİ KORUYABİLECEĞİNİZ YERLER

Ülkemizin doğusundan batısına kadar gezilecek çok güzel yerleri bulunuyor. Birbirinden güzel kolay bulunan ülkemizde aynı zamanda en iyi plajlar da kendini gösteriyor. Bu yaz için tatil planlarını doğanın içerisinde geçirmek isteyen kişiler ise kamp alanlarını tercih ediyor.

 

 

Ancak buralarda da oluşacak yoğunluk ve tam alınmayan tedbirler kötü sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden tercih edeceğiniz adreslerde mutlaka sosyal mesafenizi koruyun ve doğanın, denizin tadını çıkartın.

BALIKLIOVA

İzmir'in sessiz ve sakin kasabalarından biri olan bu yerde sosyal mesafenizi koruyarak güzel bir tatil geçirmeniz mümkün. Eşsiz güzellikteki doğasını da keşfetmek sizin için iyi bir deneyim olacaktır. Balıkova İzmir'de bu yıl için sessiz sakin yerler içerisinde bulunan bir kasaba olarak tercih edilecektir. Diğer tatil yerleri gibi süslü ve gösterişli değil ve çok bilinen bir kasaba da değil ancak yine de İzmir güzelliğini gözler önüne seren şirin bir kasaba. Şirin olduğu kadar sakin ve görmeye değer.

Kasabada hala bozulmayan güzide doğal güzellikler bulunuyor. Bu sebeple çok güzel vakit geçirmek için birebir. Çok ünlü işletmeler bulunmayan Balıkova Kasabası'nda kendine has mekanlar var. En taze balık ürünlerini burada bulabilirsiniz. Bakir bir bölge olduğu için çok otel bulunmuyor ancak pansiyon gibi yerleri konaklama için tercih edebilirsiniz.

ÖZGÜVEN KÖYÜ

Sosyal mesafeyi koruma adına bu yaz için tercih edeceğiniz yerler tamamen doğa ile iç içe mekanlar olacaksa mutlaka bu adresi de değerlendirmelisiniz. Adınızı çok duymadığımız yerlerden olan bu köy adeta bir temiz hava cenneti. Sizlere nefes aldığınızı yeniden hissettirecek güzide bir yer. Artvin'de bulunuyor ve temiz havasını Artvin'in muhteşem güzellikteki ağaçlarından alıyor. Kamp kurabilir eğer özel aracınız var ise burayı gezebilirsiniz. Yusufeli ilçesinin Altıparmak Dağları kısmında bulunan köy ıssız, sakin ve tam izole bir nokta. Köy içerisinde doğanın en güzel nimetlerini bizlere sunduğu yerde Ciro Şelalesi bulunuyor ve burada huzuru bulmamızı sağlıyor.

Türkiye'nin kültür ve doğa harikası en güzel turistik köyleri

NAZAR KÖY 

İzmir Kemalpaşa'da yer alan Nazarköy Ekoturizm Alanı sizlere 25 kliometrelik bir yürüyüş parkuru sunuyor. Doğanın içinde sosyal mesafenin çok iyi korunduğu bu yerde huzurlu vakit geçirmek mümkün. Bu parkurda aynı zamanda bisiklet sürüşü de gerçekleşebiliyor. Ziyaretçiler burada Hitit anıtını keşfe çıkarak güzel bir deneyim yaşayabiliyorlar. 

ŞİFNE KOYU

Alaçatı ve Ilıca’ya 5 dakika mesafede bulunan yine çok az bilinen güzide bir gezi adresi burası. Doğası harika ve sosyal mesafeye çok uygun. Çok bilinen bir yer olmaması sebebiyle de bu yaz için tercih edilebilecek nadir yerlerden biri aynı zamanda. Gün batımının harika olduğu koyda çok güzel kareler yakalayabilirsiniz. Yakınındaki ılıcaları da gezi için tercih edebilirsiniz.

Türkiye'nin en iyi 12 plajı ve Mavi Bayraklı Plajlar

KONYAALTI PLAJI

Sosyal mesafeyi en iyi koruyabileceğiniz adreslerden biri de Konyaaltı Plajı oluyor. Belediyenin düzenlediği şekilde ve görevlilerin de gözetiminde denizini keyfini çıkartabileceğiniz harika bir adres. Eğer daha önce Konyaaltı Plajı'na gitme fırsatınızı olmadıysa bu yaz için güvenle tercih edebileceğiniz yer olabilir. Şezlonglarda düzenlemeler yapıldı ve denize girerken de bazı kurallar konuldu. Sağlık öncelik tutularak denizin keyfini çıkartmak mümkün burada. Daha fazla bilgi almak için Konyaaltı Plajı yazımızı okuyabilirsiniz.

ÇÖKERTME KOYU 

İnsanlardan uzak doğanın içerisinde çok güzel adreslerden biri Çökertme Koyu. Buraya araç ile ulaşım yok. Bu sebeple de ıssız ve insanlardan uzak bir yer. Koyda birkaç işletme var sadece yemek yemek için. Akşamları güzel bir müzikle romantik yemek yenilebiliyor burada. Hem deniz bütün mavi güzelliği ile uzayıp giderken plajın ve doğanın güzelliği de eşlik ediyor. Çökertme Koyu haberimizden daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. 

CUNDA AYVALIK

Her yaz binlerce kişinin birinci tercih olan Ayvalık bu yaz da aynı şekilde tercih edilecek yerlerden olacak. Ancak Cunda Adası büyük önlemler alan ve sosyal mesafeyi en iyi koruyabileceğiniz yerlerden biri olarak tercih edebileceğiniz yerlerden biri. Denizin tadını çok iyi çıkartabileceğiniz gibi kamp yapabileceğiniz de güzel alanlar Cunda'da mevcut. Güzelliklerine doyamayacağınız Cunda'yı bu yaz için planlarınıza ekleyebilirsiniz.

2020 yaz tatili için tercih edebileceğiniz adresler bu şekilde bu yerlerden tercih edeceğiniz tatil adresleri isterseniz doğal mekanlar isterseniz denize yakın konumlar olabilir. Tatil cenneti olan ülkemizde gezilecek binlerce adres sizleri bekliyor. Bu adreslerde ise sosyal mesafenizi korumak tedbirleri uygun şekilde devam ettirmek size vazife olarak kalıyor. Karantina günlerinin telafisini buralarda izole vakit geçirerek yapabilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • Kemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakir yazın ki gidip millet batirsin
    Cevapla