Çökertme Koyu pırıl pırıl suları muhteşem doğasıyla Milas'ta

Muğla'da gezilecek yerler içerisinde harika bir plaj bulunuyor. Çökertme Koyu ve plajı muazzam bir manzaraya sahip ve Milas'ta denize girmek için tercih edilen nadir yerlerden biri. Çökertme Koyu'nda bulunan pırıl pırıl sular hiç unutamayacağınız güzel bir tatil imkanı sunuyor sizlere. Her köşesi ayrı bir cennet olan ülkemizde Çökertme Koyu'nu ve plajına dair her şeyi sizler için haberimizde bir araya getirdik.

Çökertme Koyu pırıl pırıl suları muhteşem doğasıyla Milas'ta
Çökertme Koyu pırıl pırıl suları muhteşem doğasıyla Milas'ta
GİRİŞ 02.09.2020 11:16 GÜNCELLEME 02.09.2020 11:16 KAYNAK HABER7

Çökertme Koyu Milas'ta görmeye değer en güzel adreslerden biri. Harika denizi pırıl pırıl görünüyor ve muhteşem haliyle herkesi büyülüyor. Özellikle tatilciler burada Çökertme Plajı'nı tercih ediyor. Tertemiz plaj içerisinde kahvaltı yaparak pırıl pırıl denizin tadını çıkartmak mümkün. Muğla'da en güzel plajlardan biri Çökertme. Ailelerin tercih ettiği bir yer olmasının yanı sıra arkadaşlarıyla tatile giden herkesin de birinci tercihi diyebiliriz. Çevredeki tarihi yerleri keşfederek koyları ve plajı gezenler harika bir deneyim yaşıyorlar. 

 

 

ÇÖKERTME PLAJI 

Çökertme Plajı Muğla Milas'ta bulunuyor. Muhteşem bir koya sahip olduğu gibi denizi de olabildiğince parlak. Tertemiz sular adeta bir cenneti andırıyor. Tekne gezintisiyle burada çevreyi keşfetmek isteyenlerin sayısı da fazla. Masmavi yolculukta birçok koy ve gizli cennet keşfedebilirsiniz. 

Kendinizi masal dünyasında hissedeceğiniz bir yer burası. Ortamın güzelliği yeşil ormanların ve mavi suların birleşmesiyle ortaya çıkıyor. Milas şehir merkezinden buraya gelmek kolay. Kimsenin olmadığı harika bir adres Çökertme Plajı. Geleneksel lezzetleriyle de ünlü bir yer. Zeytinler, zeytin yağı ve daha nice birbirinden güzel reçelleriyle Çökertme tercih edilecek harika bir yer. 

Milas'ta gezilecek harika adres: Bafa Gölü

Kahvaltıda mutlaka görebileceğiniz bir detay ise kabak çiçeği kızartması oluyor. Çok güzel tadı olan kabak çiçeği kızartması burada kahvaltıda olmazsa olmazlardan. 

Çökertme Plajı havalimanına da Bodrum'a da yakın bir konumda bulunuyor. Tam ortada olunca her yerden buraya ulaşmak da kolaylaşıyor. 

ÇÖKERTME KOYU 

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan güzel koy Türkiye'nin koyları içerisinde görmeye değer adreslerden biri. Koya araç ile ulaşım sağlanmıyor bu sebeple tertemiz ve sadece yatlar ve tekneler deniz üzerinden ulaşım sağlayarak güzelliği korunuyor. Muğla'ya yaklaşık olarak 109 kilometre mesafede bulunuyor Çökertme Koyu ve Milas'a ise 52 kilometre mesafede. 

Gökova Körfezi kıyısında yer alan koy her yaz tatilcilerin uğrak yerlerinden biri konumunda. Muhteşem bir gezi adresi. Tertemiz suları ve uzayıp giden denizi görmeye, keşfetmeye değer. Sessizliği seven herkesin mutlaka uğradığı koyun plajında ise yemek yenilecek güzel mekanlar bulunuyor. 

Salgının hala devam ettiği bu günlerde Doğa içerisinde insanlara uzak denize yakın tatil yerleri için tercih edilebilir noktalardan Çökertme Koyu. 

 

Türkiye'nin en iyi 12 plajı ve Mavi Bayraklı Plajlar

Dünyayı Geziyorum resmi sosyal medya hesapları  

Youtube: esirgenc 

Twitter ve İnstagram: @dunyayigeziyor 

Facebook: dunyayigeziyorum 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL