Apollon Tapınağı ziyaretçilerini bekliyor

Alınan kararlar ile kontrollü şekilde sosyal yaşam devam ediyor. Bu tedbirlere uyularak ziyaret edebileceğiniz güzide gezi adreslerinden biri de Apollon Tapınağı. Didim'ye yer alan tapınak binlerce yıllık tarihi gözler önüne sererken en güzel gezi noktalarından olması sebebiyle ziyaretçilerini de ağırlayacak.

Apollon Tapınağı ziyaretçilerini bekliyor
Apollon Tapınağı ziyaretçilerini bekliyor
GİRİŞ 10.06.2020 20:44 GÜNCELLEME 10.06.2020 20:44 KAYNAK AA,

Tarihi yerler açısından zengin olan ülkemizde güzide gezi adreslerinden biri olan Apollon Tapınağı da ziyarete açılıyor. Didim'de yer alan bu güzel tarihi eser her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlıyordu. Bu yıl da salgına karşı alınan tedbirler kapsamında kontrollü olarak ziyaretçiler tarafından görülebilecek. 

Aydın'ın Didim ilçesinde yer alan ve antik çağın en iyi korunmuş tapınaklarından biri olarak gösterilen Apollon Tapınağı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İl Kültür Turizm Müdür Vekili Kenan Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl 75 bin turistin ziyaret ettiği Apollon Tapınağı'nın pandemi önlemleri alınarak ziyarete açıldığını bildirdi.

Apollon Tapınağı'nın görkemli yapısıyla ziyaretçilerini antik döneme götürdüğünü vurgulayan Çiftçi, şu değerlendirmede bulundu:

"Ziyaretçilerimizi artık kontrollü ağırlıyoruz. Kovid-19 pandemisi dolayısıyla girişlerde dezenfektan kullanılmasına özen gösteriyoruz. Maskesiz kesinlikle almıyoruz. Her bölgede sosyal mesafe kurallarına uyulması için uyarı levhaları ve mesafe çizgileri var."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL