Savur Yeşilsu doğa güzelliğiyle ziyaretçilerini bekliyor

Tarihi güzellikleriyle olduğu kadar doğal güzellikleriyle de dikkat çeken Mardin'de Savur doğal güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Herkesin büyük oranda beğenisini toplayan bu güzide gezi adresini gelin keşfedelim.

Savur Yeşilsu doğa güzelliğiyle ziyaretçilerini bekliyor
Savur Yeşilsu doğa güzelliğiyle ziyaretçilerini bekliyor
GİRİŞ 25.07.2020 11:45 GÜNCELLEME 25.07.2020 11:45 KAYNAK İHA

Tarihi Dokusuyla küçük Mardin olarak bilinen Savur doğa güzelliği, Yeşilsu deresi ve piknik alanlarıyla ziyaretçilerini bekliyor.


Sıcak havanın etkisini gösterdiği Mardin’de vatandaşlar merkeze 40 kilometre uzaklıktaki Savur ilçesinde bulunan Yeşilsu piknik alanında serinleyerek vakit geçiriyor. Serin suda vatandaşlar zaman zaman yüzmenin keyfini çıkarırken, bölge tatile gidemeyen vatandaşların akınına uğruyor.

Aydın, İstanbul ve Diyarbakır’dan ziyaretçiler var


Yeşilsu’ya Aydın Didim’den gelen Nurettin Demirel, ilk defa böyle bir yer gördüğünü belirterek herkesin gelip bu doğa güzelliğini görmesi gerektiğini anlattı. Demirel, "Gerçekten güzel bir yer ama tanınmayan bir yer. Herkese tavsiye ederim gelip burayı görmelerini, gezmelerini. Bu su, bu yeşillik çok güzel” dedi.


İstanbul’dan gelen Medeni Demirel de Yeşilsu’nun doğa güzelliğine hayran kaldığını ifade ederek, "Mükemmel, çok güzel bir yer. Ailece gelip gezmek için, piknik için on numara yer" diye konuştu.


Diyarbakır'ın Bismil ilçesinden gelen İrfan Demirel ise "Burası güzel bir yer, bölgenin doğa harikasına geldik. Herkese de gelmemelerini tavsiye ediyoruz. Burası çok güzel, doğa ile iç içe olunan ender yerlerden" şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL