Batı Karadeniz’in en büyük tesisine uluslararası ödül

Karabük'teki Batı Karadeniz'in en büyük tesisinde kurulu olan Ihlamur Teras, Uluslararası Ekoturizm Derneği Ekoturizm Ödülleri’nin “Best Eco-Foundation” kategorisindeki ödüle layık bulundu.

Batı Karadeniz’in en büyük tesisine uluslararası ödül
Batı Karadeniz’in en büyük tesisine uluslararası ödül
GİRİŞ 02.07.2021 12:00 GÜNCELLEME 02.07.2021 12:54 KAYNAK İHA

Batı Karadeniz’in en büyük tesisi olan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu olan Ihlamur Teras, Uluslararası Ekoturizm Derneği Ekoturizm Ödülleri’nin “Best Eco-Foundation” kategorisindeki ödüle layık bulundu. 100’e yakın ülkeden 1000’e yakın aday içerisinden, Dünya genelindeki en iyi Eko dostu oylarla  Ekoturizm ödülüne layık görülen Ihlamur Teras Tesislerinin bu ödüle layık görülmesi memnunlukla karşılandı.

Amerika’da 1990 yılında kurulan, 206 ülkede üyesi olan, 55 ayrı destinasyonda temsilci başkanı bulunan, Dünya’nın en geniş kapsamlı Uluslararası Ekoturizm Derneği tarafından verilecek ödül için, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü Tokat Dedeman Otelde bir gala gecesi gerçekleştirilecek. Ihlamur Terasın ödülü de bu gala gecesinde verilecek. 

Ödül törenine, 30’a yakın Büyükelçi, 1000’e yakın Ekoturizm profesyonelleri, yurt içi ve yurt dışı medya mensuplarının, Dünya’ca ünlü sosyal medya fenomenlerinin ve özel davetlilerin katılmasının beklendiği dile getirildi. Ihlamur Teras, sürdürülebilir turizmin yaygınlaştırılması adına Ekoturizm Ödülüne layık görüldü. 

28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 19.00’da Tokat Dedeman Otelde düzenlenecek ödül törenine, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın da katılacağı öğrenildi. 
                                         

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL