Akyaka yaralarını sarıyor! Turist akını var

Ağustos ayının 15’ine kadar yangınlar sebebiyle turistlerin terk ettiği Muğla’da hareketlilik yeniden başladı.

Akyaka yaralarını sarıyor! Turist akını var
Akyaka yaralarını sarıyor! Turist akını var
GİRİŞ 21.08.2021 16:56 GÜNCELLEME 21.08.2021 16:56 KAYNAK İHA
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ağustos ayının 15’ine kadar yangınlar nedeniyle yerli turistin de terk ettiği Muğla’da hareketlilik yeniden başladı.

Günübirlik yerli turistin en fazla tercih ettiği merkezlerden Ula’nın ‘Sakin Kent’ unvanlı Akyaka Mahallesi yerli turistin akınına uğradı. Aydın, İzmir, Denizli gibi yakın illerden günübirlik araçları ile gelen vatandaşlar, Akyaka’da deniz, kum ve güneşin keyfini yaşadı.
Rus ve Ukrayna gibi ülkeler Covid-19 salgını sürecinde Türkiye’yi uçuşları serbest bırakırken, özellikle Muğla’nın en fazla turist ağırladığı İngiltere’den uçuşların hala yapılmaması sonucu sahiller yerli turistlere kaldı.

YORUMLAR 4
  • Asuman 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık akyakaya gelmeseniz diyorum.yiyip içip çöplerinizi pet şişelerinizi ıslak mendillerinizi maskelerinizi velhasıl bütün pisliğinizi bırakıp gidiyorsunuz.Yaz bitsin lanet olsun seviyesine getiriyorsunuz bizi.Gelmeyin artık….gelmeyin akyakaya
    Cevapla
  • Ali Kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hiç ders almaz mı..?
    Cevapla
  • S.UYSAL 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğretmen aşılanmazsa kim aşılanacak.Öğretmen örnek insan demek ...Aşı konusundada örnek olmalı ...Malesef Türkiye ne çekerse bazen okumuş kimselerden çekiyor...Başka bir tedavi yöntemi varsa sen söyle...Dünyada tek çaresi şu an aşı.Eğer bunu yabancılar yapıyor dersen ilaçların yüzde sekseni yabancı aşıdan korkuyorsan annenden doğduğun andan itibaren aşı başliyor kızamık,tetanoz ,çiçek,kabakulak onlar zarar vermediyse bu da zarar vermez...Bir ilimde veya fende iki ehli ihtisas binler nafilere tercih edilir. der Said Nursi Hazretleri Bu hususta ehli ihtisas doktrlardır ...Diğerlerinin sözüne itibar edilmez ......
    Cevapla
  • Elif 2 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah hepsi de maske ve mesafe kuralına uymuş(!).Sonra okullar açılmasın diyorsunuz.Açılırsa da öğretmenleri zorla aşılamaya kalkıyorsunuz.Sanki virüsü öğretmenler yayıyor.
    Cevapla