Kayanın üzerine ev yaptı! Sadece tekneyle ulaşılabiliyor

Artvin’de deniz kıyısındaki 8 metre yükseklikteki dev kayanın üzerine yapılan balıkçı barakası dikkat çekiyor.

GİRİŞ 06.12.2021 10:13 GÜNCELLEME 13.12.2021 14:36 KAYNAK İHA
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Artvin’de deniz kıyısındaki 8 metre yükseklikteki dev kayanın üzerine yapılan balıkçı barakası dikkat çekiyor. Sahilden 200 metre uzaklıkta bulunan ve sadece tekneyle ulaşım sağlanabilen baraka görenleri şaşkına çeviriyor.

Artvin’in Arhavi ilçesinde denizin içinde bulunan balıkçı barakası, görenleri kendine hayran bırakıyor. İlçenin Hacılar Mahallesi Liman mevkiinde bulunan baraka, kıyıdan 20 metre mesafede yer alıyor.

Limandan 200 metre uzaklıkta bulunan ve sadece tekneyle ulaşım sağlanan ahşap barakaya merdiven yardımıyla çıkılabiliyor.

Barınağın bütün parçalarının tekneyle tek tek taşınarak yapıldığı öğrenilirken, mahalle sakinlerinin pandemi döneminde eğlence olması için yaptıkları baraka şimdiden görenleri kendine hayran bırakıyor. Manzarası ve ilginç mimarisiyle eşine ender rastlanan barakayı görenler telefonlarına sarılıyor.

YORUMLAR 11
  • Momocan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaç adayı Yunanistan'a bıraktılar kayaya baraka kurulması mı dokundu yılılsınmış ona bakarsan ne devletler topraklarımızda izinsiz kurulmuş yıkmaya onlardan başlasanıza
    Cevapla
  • Ali Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de başka bir Trabzonluyum on numara sıradışı bir mekan çok güzel olmuş arhavililer sosyal insanlardır işi biliyorlar yorumun trabzonlulara hoş bakmadığını gösteriyor Ama unutma İzmitli Trabzonspor'un sahildeki en güçlü taraftarı Artvin liler dir ve biz Onları seviyoruz
    Cevapla
  • Trabzonlu Metin 2 yıl önce Şikayet Et
    Arhavinin Belediyesi yokmu bu ne sacmalik bu ucube kulube nazil yapilmis musadayi nerden almis.buna nasil musade edilmis.buranin derhal yiktirilmaxi vr yikim masraflatinida orayi yapan herifde alinmasi lazim.
    Cevapla
  • İzmitlee 2 yıl önce Şikayet Et
    Trabzonlu degilmisin baska yorum yapsan sasardım..!
    Cevapla
  • Shr 2 yıl önce Şikayet Et
    Arsa sıkıntısı mı var oralarda
    Cevapla
  • Atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    Yandaki kayaya da ben ev yapabilirmiyim. Çok hoşuma gitti, komşu oluruz.
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Cevap hoşuma gitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle