Scarlett Johansson uzaylı oldu, Türkiye'ye geliyor

Scarlett Johansson'ın erkekleri yok eden bir uzaylıyı canlandırdığı, yılın beklenen bilimkurgusu Derinin Altında (Under the Skin), Türkiye'de ilk kez 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nde gösterilecek.

Scarlett Johansson uzaylı oldu, Türkiye'ye geliyor
Scarlett Johansson uzaylı oldu, Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 03.01.2014 12:40 GÜNCELLEME 03.01.2014 12:40

13 Şubat'ta başlayacak 13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali'nin programında yer alan filmi; Radiohead'den Massive Attack'e, pek çok ünlü gruba çektiği videolarla ve Sexy Beast, Birth filmleriyle tanınan Jonathan Glazer yönetiyor.

BİR ERKEK AVCISI

Film, erkekleri avlayan tehlikeli bir uzaylıyı anlatıyor. Yolda gördüğü yalnızca belirli özelliklere sahip otostopçu erkekleri arabasına alan ve onları baştan çıkararak yok eden uzaylı rolünde Scarlett Johansson'ı izleyeceğiz.

Michel Faber'ın Türkçe'de de yayımlanan aynı adlı kitabından uyarlanan 'Derinin Altında', "İnsanın derisinin altında yatan şeyler hayvanınkinden ne kadar farklı?" sorusunu soruyor.

Vatan

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni Orta Doğu’nun anahtarı Türkiye'de mi? İsrail basınından çarpıcı analiz!
İsrail'den Lübnan'da alçak saldırılar: Binalar yerle bir!