O ajanlar bulundu!

MİT krizini konu alan 'Darbe' filminde Başbakan’ın odasına ‘böcek’ yerleştirecek isimler belli oldu.

O ajanlar bulundu!
O ajanlar bulundu!
GİRİŞ 05.08.2014 03:11 GÜNCELLEME 22.09.2015 08:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gazeteci Avni Özgürel’in projelendirip senaryosunu yazdığı ''Darbe'' filminin çekimleri devam ediyor. Başrolleri Cansel Elçin ve Öykü Çelik’in paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Denise Capezza'nın da yer alacağı biliniyordu ve son olarakta kadroya Emrah Akduman dahil oldu.

AKDUMAN VE CAPEZZA AJAN ROLÜNDE

Akduman ile Capezza, filmde Başbakan’ın odasına ''böcek'' olarak tabir edilen dinleme cihazını yerleştiren gizli ajanları canlandıracak. Yapımcılığını TFT Prodüksiyon’un, yönetmenliğini ise Yasin Uslu’nun üstlendiği ''Darbe'', MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın savcı tarafından ifadeye çağrılmasıyla patlak veren ''MİT krizi''ni beyazperdeye taşıyacak. Cansel Elçin, filmde Hakan Fidan rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

TEKVANDOCU AJAN

''Darbe''de ajanı canlandıran Emrah Akduman, ''Hatırla Sevgili'' dizisindeki rolüyle tanınıyor. Akduman, oyunculuğun yanı sıra tekvando ile ilgileniyor.

YORUMLAR 1
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Film,i izlemek izletmek lazımki...Bazı insanlar gerçekleri görsün..... ...Tabi senaryoya bağlı?...eğer senaryoda parelel,in eli varsa artık dizide Gezici çalar Parelelci oynar?.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...