Delisin Deli filminden eğlenceli kareler

Yönetmenliğini Tolga Baş'ın üstlendiği 24 Ekim’de vizyona girecek komedi türündeki filmden ilginç kareler.

GİRİŞ 29.09.2014 14:46 GÜNCELLEME 29.09.2014 14:47

Yönetmenliğini Tolga Baş'ın üstlendiği ve akıl hastanesinden kaçan 3 arkadaşın başından geçen komik olayları anlatan 'Delisin Delisin' filmin klip çekimi twitterda Türkiye gündeminde 2. sıradan TT oldu.

Film, akıl hastalıkları hastanesinde yakın arkadaş olan üç yakın arkadaşın komik maceralarını ele alıyor. Hastanedeki diğer hastalardan biraz farklı olan üç arkadaş Sadri, Rami ve Fırat, hastaneye yeni gelen bir hastanın anlattıkları sonrasında hastaneden kaçmaya karar verirler. Üç kafadar böylece dışarıda daha önce hiç görmedikleri bir maceraya atılacaklardır.

FİLMİN KADROSUNDA KİMLER VAR

24 Ekim'de vizyona girecek olan filmde Çetin Altay, Turgut Tunçalp, Ender Gülçiçek, Ferzan Hekimoğlu, Arzu Yanardağ, Pascal Nouma ve Ufuk Karali'nin yanı sıra sürpriz konuk oyuncular da rol alıyor.

Aynı hastanede tedavi gören Sadri, Rami ve Fırat'ın şizofreni teşhisiyle hastaneye sonradan gelen Arhan tarafından hastaneden kaçmaya teşvik edilmeleriyle çıktıkları eğlenceli yolculuğun hikayesi anlatılan filmin fragmanı ve afişi geçtiğimiz hafta izleyiciyle buluştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar!
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?