Büyük hayal kırıklığı! Yalnızca 85 kişi izledi

Türk yapımı 'Western' film 'Belalılar'ı yalnızca 85 kişi izledi, 1061 lira hasılat yaptı

GİRİŞ 09.01.2018 15:04 GÜNCELLEME 09.01.2018 15:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yönetmen Hasan Karcı, Türk oyuncularla Çınarcık ve Tuz Gölü’nde 'Belalılar/Alborotadores' adında bir 'Western' filmi çekti. İspanya'da düzenlenen 7. Almeria Western Film Festivali'nde ödül alma umuduyla çekilen film, iki haftada yalnızca 85 kişi tarafından izlendi. Filmin hasılatı şimdilik 1061 lira.

Sabah'tan Ömer Karahan'ın haberine göre çekimler Çınarcık, Tuz Gölü gibi mekanlarda yapıldı. Hatta ekip, efsane film İyi Kötü Çirkin'in platosunu da altı gün kullandı. Ancak Türk izleyici filme ilgi göstermedi. İki hafta önce vizyona giren filme 85 kişi bilet aldı. Hasılat ise şimdilik sadece 1061 lira.

Filmin bazı sahneleri Türkiye'de, bazıları ise İyi Kötü Çirkin'in çekildiği İspanya'daki Tabernas kasabasında çekildi.

Filmin girişinde 'El Turko Western' yazısı yer alıyor.

 

YORUMLAR 6
  • hoze fernandez 6 yıl önce Şikayet Et
    Türk sinemasında birçok western film ÇEKMİŞ,YILMAZ KÖKSAL,CÜNEYT ARKN.FİKRET HAKAN VE BİRSÜRÜ TÜRK OYUNCU..Filmin tamamını grmeden yorum yapılması enteresan..
    Cevapla
  • Danimarkalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne saçma sapan bir fragman, zor izledim resmen stress e soktu. Hayatımda bu kadar anlamsız bir fragman ve çok amatörcede çekildiği belli oluyor. Ya hu hiç mi point of no return sitemi yada biraz heyecanlı aksiyon dolu sahnesi yok! Oyuncular çok amatörce dövüşüyor ve saçma sapan yine konuşmalar oluyor. Not!!! Bu filmi izlemek için para ödenmez, izleme karşılığında izleyicilere para verilmesi lazım.
    Cevapla
  • efecan 6 yıl önce Şikayet Et
    ben telefonun kamerasıyla daha iyisini çekerim. bu ne iğrenç bi film anlayışıdır
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu rüzgar sesi hiç iyi olmamış. Western out.... Türkiyenin tarihi üzerine bir film çeker insan. Yazık olmuş onca masrafa ve harcanan zamana
    Cevapla
  • burak 6 yıl önce Şikayet Et
    fragmanında bile meymenet yok ki izlensin. Oyuncuların sadece eşi dostu izlese yine bi ton adam ederdi, onlar bile izlememiş anlaşılan
    Cevapla
  • ismail 6 yıl önce Şikayet Et
    kaç tane ispanyol veya ametikalı veya hintli yeşilçam filmi çekmişte bizimkiler ispanyol ile katışık western çekiyor. güzel ülkemin saçmalıkları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!