Tayyar'dan ses kaydıyla ilgili önemli iddia

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Ülke TV'de yayınlanan Sıradışı programına katılarak gündemdeki konuları değerlendirdi.

GİRİŞ 26.02.2014 00:44 GÜNCELLEME 26.02.2014 01:35
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Şamil Tayyar dün internete düşen Başbakan Erdoğan  ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen montaj ürünü olan ses kaydına ilişkin çarpıcı bilgiler verdi. Tayyar görüşmenin gerçekleştiği iddia edilen saatlerde Başbakan'ın Konya olduğunu ve Libya Başbakanı ile görüştüğünü söyledi. Tayyar CHP ve MHP'nin gece toplantı yapmasının tesadüf olmadığını belirterek olaydan önceden haberdar olduklarını söyledi.

BAŞBAKAN O SAATTE LİBYA BAŞBAKANI İLE GÖRÜŞÜYORDU

Ellerinde binlerce ses kaydı var. Teknolojiyi kullanmayı da iyi biliyorlar. İstedikleri zaman istedikleri kaydı çıkartırlar. Başkanımızla oğlu arasında geçtiği iddia edilen bir sesten bahsediliyor. Kayda baktığınızda bir iki ses Başbakanımıza ait, arada dublaj var bir başka ses var. Diğer seslerde çok sayıda konuşmadan cımbızla çekilerek bir araya konulmuş ama bir takım acemilikler yapılmış. Nasıl yapılmış Operasyonun yapıldığı sabah ertesi gün olmak üzere 3-4 görüşme yayınlanmış. Başbakan 17 Aralık'ta Konya'da Şeb-i Aruz törenlerindeydi. Görüşmenin yapıldığı iddia edilen 15:39 saatinde ise Başbakan Erdoğan Libya Başbakanı ile görüşme yapıyordu. Görüntünün biri de saat 23:15 gösteriyor. Başbakan o sırada Konya'da havaalanına giriyor. Ankara'ya uçacak, uçağa bindiği saat. Teknik olarak bunun gerçekleşmesi mümkün değil. Belli ki saatle, zamanla takvimle oynanmış, ya da montajı yapanlar farklı bir ülkede oldukları için acaba kendi yaşadıkları ülkeye göre mi yapmışlar bunu bilemiyoruz. 1 Milyar dolar bir kamyon para yapar. İçinde binlerce saçma sapan şey var.

DİNLEME SKANDALINI KAPATMAK İÇİN KARŞI ATAK YAPTILAR

Bu kayıtlar alel acele servis edildiği için böyle hatalar var. Biraz daha zamana yaysalardı daha profesyonelce bir şey ortaya çıkabilirdi. Basite almayın kurnaz bir zeka var ortada. Yedi bin kişinin dinlendiği dair skandal bilgiler gazetelere manşet olup Türkiye'nin gündemini değiştirince karşı bir hamleyle Türkiye'nin gündemini değiştirmek istediler.

CHP VE MHP'NİN MONTAJ SKANDALINDAN HABERİ VARDI

Gece bir montaj kaset yayınlanıyor. Kaset internet sitelerine düşer düşmez CHP, MHP olağanüstü toplanıyor. Ne oluyor size? Bir bekleyin sabah olsun. Siz ne olduğunu nerden biliyorsunuz? Bu ülkede yedi bin kişi dinlenmiş. Çok önemli, saygın insanlar var aralarında sizin kılınız kıpırdamıyor. Gece Başbakan'a bir tezgah kuruluyor partiyi olağanüstü toplantıya çağırıyorsunuz. O toplantı kararları tesadüf değil. Önceden onların da haberi ben bunu anlıyorum. Bu tezgahı kuranlar, darbe planını yapanlar siyasi ayağını da oluşturmaya çalışmışlar. Bu hükümetin gideceğine onları da inandırmışlar biz bunları geçmişte yaşadık.

YORUMLAR 14
  • mehmet akif 10 yıl önce Şikayet Et
    BU KASET EĞER GERÇEK OLSAYDI 2 AY DAN BERİ AÇIKLANIRDI ..... BU NU HERKES BİLİYOR.... sn erdoğan ve akp iktidarının başarısını çekemeyen dış güçler malesef cemati kafaya alıp belkide iktidar sözü verip sn erdoğan ve akp ye darbe yapacaklardı ... cemaat in bu illegal oyuna alet olması hepimizi üzdü ... ve şok etti .. ama bu halk erdoğanını ve akp sini bırakmayacak şer odakları emperyalist güçlerin eline koz vermeyecektir...
    Cevapla
  • mustafa akgül 10 yıl önce Şikayet Et
    he he libya başbakanıyla görüşüyodu,. bilalle görüşen yavuz seçkindi..
    Cevapla
  • Doğrucu 10 yıl önce Şikayet Et
    kaset zaten akşamüstü internete düştü herkez izledi. chp de mhp de kasedin düşmesinden sonra gece yarısı toplandı, halkın zekasıyla alay etmeyin sayın tayyar.
    Cevapla
  • pusula 10 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadigim. konusma dogru olsa ne olacak ki, bu paranin calindigi biryerden sovuslendigi veya rusvet olduguna dair bir kanit birsey yok. adamlar kendi paralari veya bagis paralari farketmez, ortamin herseyi yanlis anlama acisindan yugun olmasindan dolayi tedirginlik duyulmasi normal. halkbankasinin mudurunun parasi icin ortaligi yiktilar ama birsey cikmadi, adam servest malvarligina tedbir kalkti parasi iade edildi. yani bu kiyametin sebebi nedir anlamadim, müslüman cemaatlerin neredeyse tamami yardim paralari islerini bu sekilde yurutur.
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    bu işler artık o kadar kolayki. neresinden bakarsanız bakın, kayıtlar sahte.(evde para olsa bile) açık açık 30 milyon avroyu saklayın dermi?üstelik 17 aralıkta kıyamet kopmuşken, üstelik bizide deinliyorlar dedikten sonra.üstüne basa basa dermi? isim verirmi? ayrıca artık teknoloji çok ilerledi.her türlü montaj kolaylıkla yapılabiliyor.buaarada olan devlete ve gariban halka oluyor. yazıkkk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı