Köln'deki miting dualarla başladı / VİDEO

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Almanya'nın Köln kentindeki miting dualarla başladı.

Köln'deki miting dualarla başladı / VİDEO
Köln'deki miting dualarla başladı / VİDEO
GİRİŞ 24.05.2014 19:30 GÜNCELLEME 24.05.2014 19:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UEDT) 10. yıl kutlaması çerçevesinde Köln'de gurbetçilerle buluştu.

Erdoğan, Köln'de bulunan Lanxess Arena'da on binlerin katılımıyla gerçekleşen mitingde konuşmaya başladı.

SOMA İÇİN KUR'AN OKUNDU

Başbakan, mitingin yapıldığı salona girdi. Toplantı, Soma'da meydana gelen faciada hayatını kaybedenler için Kur'an okunmasıyla başladı.

YORUMLAR 3
  • ferhad dag 9 yıl önce Şikayet Et
    Batı'da Din ile Devletin ayrı olduğunu iddia eden veya buna inan kişi ya hayatında Batı'da yaşamamıştır,. yada Batı'nın oyununu dibine kadar yutmuştur. Şu andaki Almanya Cumhurbaşkanı'nın daha önce papaz olması, Angela Merkel'in babasının papaz olması, her halde bu iddiada bulunan saflara güçlü bir delil olabilir. Batı bu oyunu bize sırf Hilafet'i geri getirmeyelim, Hilafet'e düşman olalım ve Hilafet İslam Ümmetini birleştirmesin diye oynuyor. Aynı oyunu Saltanada oynadılar ve onların ülkeleri Kraldan, Kraliçelerden geçilmezken bize çağdaşlığın Hilafet ve Sultanlık'a düşmanlıktan geçtiğini yutturmaya çalışıyorlar. Dedelerimiz, babalarımız yuttu ama 30 senedir Batı'da yaşayanlar olarak bu hileye, bu ikiyüzlülüğe, bu yalancılığa inanmıyoruz, yutmuyoruz ve onların bize anlatmaya çalıştığı hiç bir numaraya kanmıyoruz artık. Dünya'nın en büyük siyasetçisi Papa'dır, İsrail bir din devletidir, Amerika ve Avrupa'da kilise siyasetin her alanında söz sahibidir, ondan izinsiz kanun yapılamaz.
    Cevapla
  • Yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    Aytekin zoruna gitti bu sahne?. Din ve siyaset tek vücut olursa aynı atalarım gibi dünyaya hükmeder! Seni bu derece parçalayan, dini siyasetten ayırın diyenler laiklik martavalı ile bu ülkedeki birliği beraberliği küçülten o yabancı ülkelerin oyunlarıdır. Her filmlerinde kilise haç deyip birlik oldular ama sen bunu yapınca yobaz dediler. geç onu bi sen kardeş. Türkiye MÜSLÜMANDIR-TÜRKTÜR ama OSMANLI gibi herkese ADALETLİDİR.
    Cevapla
  • Aytekin Erdoğan 9 yıl önce Şikayet Et
    İnanç-Siyaset. Yıl 2014, inanca ve dine dayalı siyaset çökmüştür. Dini odaklı siyasi grupların egemen olduğu ülkelerin içler acısı durumu ortadadır. İnanç tamamen kişinin kendisini ilgilendirir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir