Erdoğan'dan o dergiye 'Cehennem' cevabı!

Başbakan Erdoğan, Soma olaylarıyla ilgili bir haberinde "Cehenneme git Erdoğan" başlığını kullanan Alman dergisi Der Spiegel'e tepki gösterdi.

Erdoğan'dan o dergiye 'Cehennem' cevabı!
Erdoğan'dan o dergiye 'Cehennem' cevabı!
GİRİŞ 24.05.2014 20:26 GÜNCELLEME 24.05.2014 20:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Der Spiegel, Soma'daki maden faciası sonrası yaptığı bir haberinde Başbakan Erdoğan için "Cehenneme git Erdoğan" başlığını kullanmış ve tepki görmüştü.

"ŞAHSIMI CEHENNEME GÖNDERİYORDU, NASIL BİLİYORSA CEHENNEMİN YOLUNU?"

Başbakan Erdoğan Köln mitingi sırasında Der Spiegel'in o başlığına çaktı. Başbakan şunları söyledi:

"Bakıyorsun hemen buraya yansıması olmuş. Burada bir kısım medya ve bazı örgütler ne yazık ki Soma faciasını kendileri için ranta dönüştürmek için Türkiye Başbakanı'na farklı şekillerde hakaretler ediyorlar. Bir tane kendini bilmez derginin attığı manşet manidardı. Şahsımı cehenneme gönderiyordu. Nasıl biliyorsa cehennemin yolunu?"

YORUMLAR 2
  • Hüseyin YILDIZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanım doğru yoldasın ki,bu densizler seni çekemiyor!. Dünyanın ve başta almanyanın artık karşısında ezik ve zayıf bir Türkiye yok!Türkiyeyi nereden alıp nereye getirdiğini almanlar bizden iyi biliyor.Bu yüzden sana garezleri var!Bırak ötsünler dursunlar biz senin sonuna kadar yanındayız!!!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    O malum dergiye malum oldu galiba?..... ...Hıristiyan olarak ,kafir olarak yaşadıkları için Asıl Cehennem yolcuları onlardır?..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı