Ahmet Aydın'ın CHP'lileri çıldırtan konuşması

"Türkiye toprak kaybetti" diyen CHP'lilere cevap veren Ahmet Aydın, "Masa başında Musul'u Kerkük'ü verenlerin konuşmaya hakkı yok" dedi.

GİRİŞ 23.02.2015 16:19 GÜNCELLEME 23.02.2015 16:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Şah Fırat operasyonu ile ilgili Genel Kurulu bilgilendirdi. Ardından CHP'li vekiller Genel Kurul kürsünündeTürkiye'nin toprak kaybettiğini savunan açıklamalarda bulundu.

"TOPRAK KAYBETTİK DEMEYE HAKKINIZ YOK"

CHP'lilerin "Türkiye toprak kaybetti" iddialarına cevap veren AK Parti Grup Başkanveli Ahmet Aydın, CHP'nin daha önce Musul, Kerkük ve Süleymaniye'yi masa başında kaybettiğini bu yüzden Şah Fırat operasyonuna yönelik olarak eleştiri haklarının bulunmadığını ifade etti.

Ahmet Aydın şunları söyledi:

"Masa başında Musul'u Kerkük'ün verenlerin kalkıp bu kürsüde konuşmaya hakları yoktur. Masa başında Musul'u verdiniz, Kerkük'ü verdiniz, Süleymaniye'yi verdiniz; kalkıp şimdi de Türkiye toprak kaybediyor, bayrağı indirdiniz demeye hakkınız yok. Türkiye Cumhuriyeti tek bir karış toprak kaybetmemiştir. Tereyağdan kıl çeker gibi, o yangının içinde bir tek askerini vermeden tereyağından kıl çeker gibi emanetlerini almıştır"

YORUMLAR 25
  • Şahizade 9 yıl önce Şikayet Et
    2300 metrekarelik yani 2,3 dönümlük alan yeni yerinde 10 dönüme çıkarılmıştır. Ayrıca eski arazi konusunda da haklarımızın saklı olduğu Suriyeye bildirilmiştir. Hal böyle iken karış hesabı yapanların hezeyanları maval hükmündedir. Geçiniz.
    Cevapla
  • ŞAHsüleyman 2 9 yıl önce Şikayet Et
    Ben ve Bir dost ne oldu zorunuza mı gitti..Gerçekler acıdır arkadaşlar..Yanlışı başka yanlışlar örnek gösterilerek kapatılamaz...
    Cevapla
  • ŞAHSÜLEYMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    yANİ SAYIN MİLLETVEKİLİMİZ ŞUNU SÖYLEMEK İSTEMİŞ...tENCERE DİBİN KARA SENİNKİ BENDEN KARA...Biz yapmışsak sizde 80 yıl önce bunu yapmıştınız...o yanlışa böyle yanlışlık yapılabilir normaldir.
    Cevapla
  • BirDost 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir kere düşün de konuş be arkadaşım. Bu kadar mı akıl tutulması olur.
    Cevapla
  • ben 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorum mu yaptım zannediyorsun?
    Cevapla
  • alihanl61 9 yıl önce Şikayet Et
    Şeyh asidin torunu şov yapmış bende soruym ingiliz Şeyh Sait itifak yaptini torunu aydın anlatsa ya İskilip atıf hocanın başını yakan Şeyh saitin ta kendisidir bunlarida söylese ya
    Cevapla
  • yolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    ağzınıza dilinize sağlık sizinle gurur duyuyoruz ,sayın vekilim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nissan Qashqai baştan aşağı yenilendi!
 THY ile ilgili dikkat çeken iddia! 20 milyar dolarlık anlaşma imzalanıyor