Arınç o sözlerine açıklık getirdi

Arınç, Erdoğan'la ilgili eleştirisine açıklık getirdi. Arınç "Cumhurbaşkanımızı seviyoruz ama unutmayın bu ülkede bir hükümet var" dedi.

Arınç o sözlerine açıklık getirdi
Arınç o sözlerine açıklık getirdi
GİRİŞ 22.03.2015 15:36 GÜNCELLEME 22.03.2015 20:11
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Çözüm Süreci’yle ilgili bir izleme heyeti oluşturulmasını doğru bulmuyorum" şeklindeki sözleriyle ilgili, ülkeyi yönetenin hükümet olduğunu ve sorumluluğun da hükümette olduğunu belirterek Erdoğan'ı eleştirmişti. Arınç, Erdoğan'a yönelik yaptığı eleştirilere açıklık getirdi.

BU HÜKÜMET SEÇİME GİRECEK

Arınç hükümetin 7 Haziran'da önemli bir seçime gireceğini hatırlatarak Erdoğan'la ilgili sözlerinin tamamen iyi niyetten olduğunu belirtti.

İşte Arınç'ın açıklamaları;

"Gazete arkadaşlarımız dün bir bu konuyu sordu bende gerekli cevabı verdim. Yeni bir şey söyleyeme gerek duymuyorum. Bugün gazetelerde Cumhurbaşkanımızın yaptığı bazı açıklamalar var. Benim dün yaptığım açıklamaların iyi niyetli ve yapıcı olduğunu düşünüyorum.  Bundan kimsenin memnuniyetsiz olması mümkün değil. Bundan kimsenin memnuniyetsiz olması mümkün değil.

Bir ayrılık mı var?' sorusunu garip karşılamam. Olan biten herkesin gözü önünde oluyor. 7 Haziran'dan sonra Ahmet Davutoğlu liderliğinde hükümetimiz görevine devam edecek. Hem kendimi hem Davutoğlu'nu yıpratacak her türlü tehlikeye karşı savunurum. Muhalefetin ekmeğine yağ sürmeye kimsenin hakkı yok.

Seçime girerken güçlü bir hükümet karar verici bir hükümet halk için daha olumlu olacaktır. Bizim Cumhurbaşkanımıza hiç bir zaman saygısızlığımız olmaz. Elbette onun söyledikleri verdiği işaret bizim için önemlidir. Ancak hükümetinde bir sorumluluğu var. Ve bu gücün millet tarafından bilinmesi gerekir. Eleştiri mekanizmasını gazetecilere karşı yada ekran karşısında yaptığında yanlış anlaşılabilir. Ben dünkü konuşmamı iyi niyetli ve yapıcı olarak yaptım. Herkes çok mutlu olsun Cumhurbaşkanımızı seviyoruz, onun gücünü biliyoruz ancak unutulmamalı ki bu hükümet seçime gidecek."

YORUMLAR 121
  • xbendenizx 9 yıl önce Şikayet Et
    bu memleketin böyle gerçek demokratlara ihtiyacı var
    Cevapla
  • Fatih D 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamanda bu gerek. Bilinmeli!
    Cevapla
  • hemre yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Bulent Arinc sunu o guzel beynine lutfen yaz Recep Tayyi Erdogan CHP nin basina gecse biz gene onunlayiz o zaman hukumet dedigin sey kalmaz sizler secime girer baraj altinda kalirsiniz.
    Cevapla
  • ALİ BABACAN hayranıyım 9 yıl önce Şikayet Et
    eyy gafletten uyan deyip gaflette olan böyle giderse ortada parti marti kalmayacak azıcık akıllı ol görmüyormusun ülke dışarıda gittikçe yalnızlaşıyor içeride herkes birbirine girdi ne güzel herşey yolundaydı var mıydı Osmanlı(cılık) oynamaya ne güzel bir trend yakalamıştık ne gerek vardı hülyalara anla artık gidişat vahim ve dur demek lazım ne kadar paralel varsa paralel olmayıp ta millete paralel diyen varsa hepsini ALLAH affetsin. Benim idolüm ALİ BABACAN. Osmanlı aşığıyım.
    Cevapla
  • gafletden uyan 9 yıl önce Şikayet Et
    ey paralel troll rol icabi yorumlari yutmayiz. Eger samimi isen ozaman ak parti davasini anlamamissin!
    Cevapla
  • uçmaya gerek yok gerçekçi olalım 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş sallama ya sen milleti kendinden mi ibaret sanıyorsun insanlar çok büyük destek verdi niye hizmeti gördü refahı gördü ekonomik istikrarı gördü herşey çok muhteşemdi ülke hızla büyüdü dışardan çok büyük yatırım ve destek vardı ülke pik noktasına geldi ama maalesef ki maalesef o günler geride kaldı ve son zamanlarda gidişat gerçekten vahim o yüzden lütfen biraz gerçekçi olun millet desdekliyorsa en başta istikrar için destekliyor tamam ölümüne destekleyen var ama o oran %5 değildir çoğu yardım için çoğu kimlik için çoğu ekonomi için destekliyor bunu da görelim bence ifrat tefrite gerek yok en iyi yol orta yol doğruya doğru eğriye eğri paralele paralel yamuğa yamuk
    Cevapla
  • Arınç'ı haklı buluyorum 9 yıl önce Şikayet Et
    Arınç haklı kardeşim bu ülkeyi hükümet yönetiyor artık herkes gerçekleri görsün bırak 400 vekili böyle giderse 276 bile zorda bırakın hükümet işini yapsın. Cumhurbaşkanının bilmemesi mümkün değil herşeyden haberi vardır ben değil hükümet sözcüsü diyor. vesayete gölge hükümete hayır
    Cevapla
  • Feragat 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Arınça Ak Partiye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder,hayırlı emeklilik dileriz
    Cevapla
  • vefasızlık biz de yok 9 yıl önce Şikayet Et
    eyyyyyyyyyy vefa nerdesin partiyi kuarn 3 kişiden 1'i Arınç diğeri Gül bu insanlara karşı amma da vefasız çıktınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin tüm ticareti durdurması, İsrail basınını çıldırttı!
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor