CHP Genel Merkezinde HDP çoşkusu

HDP-CHP ittifakı parti genel merkezlerinde yaşanan seçim kutlamalarına da yansıdı.

CHP Genel Merkezinde HDP çoşkusu
CHP Genel Merkezinde HDP çoşkusu
GİRİŞ 08.06.2015 00:12 GÜNCELLEME 08.06.2015 00:19
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Seçim sonuçlarının netleşmeye başlamasıyla beraber barajı geçen HDP ve CHP adeta zafer ilan etti. Seçim önceci çok fazla tartışılan gizli bir CHP-HDP ittifakı olduğu ise seçim sonuçlarının açıklanmasıyla beraber parti merkezleri önünde yapılan kutlamalara da yansıdığı görüldü.

CHP GENEL MERKEZİNDE HDP'YE ALKIŞ
Hürriyet muhabirinin servis ettiği haberde ise CHP genel merkezi önünde yaşanan HDP coşkusu satırı dikkatlerden kaçmadı.

İşte Hürriyet'tin internet sitesinde yayınladığı o haber "7 Haziran öncesindeki hemen hemen tüm seçimlerde “Hüznün ve hayal kırıklığının partisi” görünümüne bürünen CHP Genel Merkezi’nde “AKP’nin tek başına iktidar olamaması ve HDP’nin barajı geçmesinin sevinci” vardı. Bu tablo kendisini, HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in, yaptığı, “Bizim aldığımız oyda, bize emanet edilen oylar olduğu gerçeğini çok iyi biliyoruz ve hiç aklımızdan çıkarmayacağız” açıklamasının alkışlanmasıyla gösterdi.

DEMİRTAŞ SOL'UN ZAFERİ DEDİ

Demirtaş ise sonuçların açıklaması ardından yaptığı ilk açıklamada ise "bu zafer Sol'un zaferidir" dedi.

YORUMLAR 35
  • Murat Sekmen 8 yıl önce Şikayet Et
    Uc benzemez bir arada arafi yasayiyorlar. ufukta erken secim gorundu. ancak benim endisem olasi bir erken secimde tablonun yine degismeyecegidir. Mhp suan kilit partidir. umarim Mhp bu milletin selameti icin geregini yapar. Saygilar.
    Cevapla
  • TEO 8 yıl önce Şikayet Et
    Güya CHP ATATÜRK cüymüş,yazıklar olsun size.Birlikte HDP koalisyon kurarsınız artık. TÜRKİYE DÜŞMANLARINA çok güzel hizmet ettiniz.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    küfür tek millettir
    Cevapla
  • mine 8 yıl önce Şikayet Et
    kürtler için hdp alternatifi olarak akp yi seçenek olmaktan çıkardığınız için alkışlar size chp ve mhpli arkadaşlar. Biz kürtler olarakta çözüme bye bye diyoruz.Eskiye merhaba...
    Cevapla
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    Dövülen, sövülen, darp edilen insanlarla mı ? zafer kazanıldı. Korku imparatorluğu oluşturularak, hani insan hakları ve düşünce özgürlüğü musluklardan akan kanlar, öldürülen ve yaralanan insanlar mı demokrasi zaferi oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Başkent Kulisi'nde
Fahiş fiyat ve stokçuluğa ağır yaptırım! Gözler Meclis'e çevrildi