Erdoğan'dan Suruç ve Ceylanpınar açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suruç ve Ceylanpınar'da yaşananlara ilişkin olarak "Saldırıları kınayacak cesareti gösterememeleri utanç verici" dedi

Erdoğan'dan Suruç ve Ceylanpınar açıklaması
Erdoğan'dan Suruç ve Ceylanpınar açıklaması
GİRİŞ 23.07.2015 01:00 GÜNCELLEME 23.07.2015 01:00
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'daki terör saldırılarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde terör örgütü PKK tarafından iki polisimizin öldürülmesini şiddetle lanetliyorum. Şehit polislerimiz Feyyaz Yumuşak ve Okan Acar'a Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

“PKK ve DAEŞ de dahil olmak üzere terörün her türüne karşı olan devletimiz, Suruç'ta 32 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine yol açan terör saldırısının faillerini ve Ceylanpınar'da iki polisimizi şehit edenleri ortaya çıkarmak için tüm imkanları seferber etmiş durumdadır” diyen Erdoğan şunları kaydetti:

“Bazı kesimlerin, iki polisimizin şehit edilmesini üstlenen PKK'nın alçakça cinayetlerini görmezden gelmeleri, söz konusu terör örgütünü neredeyse şirin göstermeye yeltenmeleri, niyetlerinin ne olduğunu açıkça göstermektedir. Terörün dininin, mezhep ve milliyetinin olmadığına, vahşetin hiç bir bahaneyle haklı gösterilemeyeceğine inanan aziz milletimiz, herhangi bir terör örgütünün diğerine tercih edilemeyeceğinin de bilincindedir.

"UTANÇ VERİCİ BİR DURUM"

Sırtını terör örgütüne dayadığını alenen ifade eden çevrelerin PKK’nın vahşi terör eylemleri karşısında sessiz kalması, yaptığı saldırıları kınayacak cesareti bile gösterememesi, utanç verici bir durumdur.

Ülkemizin huzur ve istikrarına, milletimizin birlik ve beraberliğine kastedenlere ne adına olursa olsun asla izin verilmeyecektir. Son terör saldırılarını bu vesileyle bir kez daha lanetliyor; saldırılarda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR 43
  • Osman DURU 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcın olsun, Allah seni başımızdan eksik etmesin
    Cevapla
  • Yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm falan biti sayın cumhurbaşkanım...Vatanını bölmek isteyen hainle çözüm falan konuşulamıyor..Böyle giderse çözüm değil ülkemizde çözülme olacak..Artık bir şeyler yapılmalı..Bunlar gemi iyice azıya aldılar..
    Cevapla
  • herkezin umudusun 8 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık sana yakışmıyor bildir şunlara hadlerini seçimdede gördün bunları daha kaybedecek neyimiz kaldı kurut köklerini.....
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    Ortada hükümetmi kaldı 7 haziranda indirildi ak parti ,niye uğraşsınlar ülke iç savaş noktasına getiren CHP ve MHP,ye söyle bunları?.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    kusura bakmayın ama bu biraz pkk açilımına dönmüs pkk doguda muhakemeler kurmus devletin varliği dogu ve guney doğuda sıfır.bu doğrultuda bende bır kürt vatandaş olarak devlete açağrim sudur çözümün gerçek amacına bir an önce hızlı kavusturulup teröre sert yünü göstermesidir .çözüm den kasıt nedir zaten herkes her hakkı alıyor esit sekilde karsılanıyor bazı ıç milliyetcilerin basit ırkçılığı dışında herhangi bir sey yok onuda onların pısıkolojık bozukluklarına bağlıyorum ...devlet gerekeni çok geç olmadan yapmalıdır çozum neyın cozumudur karar vermelidir herkes herseyden ve her haktan faydalanıyor.dış güç ve çozume karsi olanların ekmeğine yağ sürmekten baska birsey yapilmiyor su anda
    Cevapla
  • ahmed 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım rte bunlara silah bırakmak için,30 veya 45 günlük bir mühlet ver . bıraktılar bıraktılar bırakmadılarsa en kısa sürede en sert karşılığı netice alana kadar yapın syın uzun adam. bunlar iyilikten anlamıyor ayrıca fazlasıyla müsamaha gösterildi.şimdi gereğini yapmazsanız durum gidişat öyle gösteriyorki,bir erken seçimde mhp birinci parti olmazsada ak p. tabanındaki oylar mhp ye kayar benim gözlemim budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
Bakanlıktan yeni tereyağı kararı! En az yüzde 82 olacak