HDP'li bakanlardan ilk açıklama

Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı yeni kabinede yer alan HDP'li bakanlardan ilk açıklama

HDP'li bakanlardan ilk açıklama
HDP'li bakanlardan ilk açıklama
GİRİŞ 28.08.2015 22:01 GÜNCELLEME 28.08.2015 22:55
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı kabinede yer alan HDP'li Müslüm Doğan (Kalkınma Bakanı) ve Ali Haydar Konca'dan (Avrupa Birliği Bakanı) ilk açıklama geldi. 

YENİ AB BAKANI HDP'Lİ ALİ HAYDAR KONCA

"Biz herkesle empati yapmaya hazırız. Kabinede MHP'li olmuş, HDP'li olmuş, bunları bir kenara itmek gerekiyor. Biz herkesle sorunları konuşmaya hazırız. Buna ihtiyaç var. Sayın Tuğrul Türkeş'in kabinede yer almasının bize bir zararı yok. Bu hükümet anayasal zorunluluktan kaynaklanan bir hükümet, dolayısıyla bir hizmet hükümeti değildir. O anlamda hizmet üretimine yönelik çok fazla fırsatı olduğu düşüncesinde değilim."

HDP'Lİ KALKINMA BAKANI MÜSLÜM DOĞAN

"Sayın Başbakan aradılar, görevlendirildiğimi söylediler. Hayırlı olsun dediler. Biz de bu göreve hazır olduğumuzu, partimizin programı temelinde, ülke kalkınmasıyla ilgili programımızı uygulayacağımızı hiçbir endişe duymadan seçime kadar bu çalışmalarımızı yürüteceğimizi söyledik. Ülkemize, ortak vatanımıza, tüm yurttaşlarımıza hayırlı olsun diyoruz. Biz bu ülkenin yönetimine talip vir partiyiz. Ortaya koyduğumuz yeni yaşam modeliyle bu ülkeyi yönetebileceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın."

YORUMLAR 22
  • bi vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    ha bu arada,müslümanla sırf müslüman diye cedelleşmeyin bir,ülkeyi bölmeye ve yemeye ve satmaya çalışmayın ikii,kim olursa olsun,kimsenin hakkını kimseye yedirmeyin üüüçç.o zaman size laf söyleyecek olan gelsin bize;milete söylesin bakayım,görecez bakalım.
    Cevapla
  • kursat 8 yıl önce Şikayet Et
    Mhp ye oyum yok artik taki bahceli gidene kadar
    Cevapla
  • El Cevap 8 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden sonra biz bu MHP ile mi koalisyon yapacağız. Eski günler ne güzeldi. Hoca, Fidan ve başlarında Erdoğan. İnşâALLAH o günler yeniden gelir.
    Cevapla
  • El Cevap 8 yıl önce Şikayet Et
    Kalkınma için programları varmış çiçeği burnunda bakanımızın. Kendisini Başbakan sandı galiba program falan uygulayacakmış. Bunlar çok sorun çıkaracağa benziyorlar. ALLAH Devletimizi ve ümmetimizi korusun. Amin.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahceli ve mhp, ne diyeyim şimdi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırı mı tiyatro mu? İsrail-İran geriliminde o görüntüleri yayınladılar
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!