HDP'li Konca: Ermeni katliamı yapılmıştır

AB Bakanı Ali Haydar Konca, sözde Ermeni soykırımı hakkında haddini aşan sözler söyledi.

HDP'li Konca: Ermeni katliamı yapılmıştır
HDP'li Konca: Ermeni katliamı yapılmıştır
GİRİŞ 31.08.2015 16:51 GÜNCELLEME 01.09.2015 11:30
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

AB Bakanı Ali Haydar Konca, sözde Ermeni soykırımı hakkında bir soru üzerine, "Bir katliam yapıldığı çok açık ve nettir. Bunu herkes kabul ediyor" dedi.

Konca, "Sözde Ermeni soykırımı konusunun Avrupa Birliği’nde gündeme gelmesi karşısında alacağı tavrın ne olacağı" sorusuna şöyle yanıt verdi:

"KATLİAM YAPILDIĞINI HERKES KABUL EDİYOR"

“Bir katliam yapıldığı çok açık ve nettir. Bunu herkes kabul ediyor. Esas itibariyle kabul etmeyen de yok. Asıl olan onun tanımlanması noktasındadır. Onu da partimizle tartışıp konuşup ve birlikte vereceğimiz karar doğrultusunda görüşümüzü netleştireceğiz.”

"ÖDÜLE GEREK YOK"

Konca, İçişleri Bakanlığı’nın terörle mücadele kapsamında Ödül Komisyonu kurması için “Bu Amerika’daki Teksas hikayelerine benziyor. Ödülle falan terörü bilmem neyi yok etmek. Vurarak kırarak sorunlar çözülmez. Bu denendi denendi sonuç alınmadı. Mantıklı ve sağlıklı bulmadığımı belirtmek istiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR 170
  • Adalı54 8 yıl önce Şikayet Et
    Sağol MHP ve Bahçeli, Bu adamların Bakan olmaları için elinden geleni ardına koymadığın için
    Cevapla
  • Muhammed 8 yıl önce Şikayet Et
    Edebsizlikte haddini Aşmasınlar. Rahman Teala bunların hesabını hem bu cihanda hem de diğer cihan da ödetirir. Bi izniELLAH.SELAMETLE
    Cevapla
  • habil 8 yıl önce Şikayet Et
    şimdi hdp ye oy veren kürtlere şu soruyu sormak gerekiyor.siz ey hdp ye oy veren kendini kürt olduğunu söyleyenler sizin dedeleriniz ermenileri katlettiler mi yoksa ırz ve namuslarını mı korumak için ermenileri öldür dümü yani nefsi müdafamı yoksa bilerek mi yaptılar.
    Cevapla
  • sss 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP bunlara gün yüzü göstermeye bilirdin meydanı boş bırakmaya bilirdin. Ermeniler için tek bir soru , Milleti sadıka adı altında anılan ve devletin üst makamlarına kadar gelen, ayrıcalıklı bu milletin içinden kaşınanlar çıkmadıkça niye sürgün edilsinler. Durduk yere milleti sadıka (sadık millet) diye onurlandırılmış millete niye böyle davranılsın.
    Cevapla
  • Osmannur 8 yıl önce Şikayet Et
    atalarından bahsediyor aslında ermeni sulbu olduklarını biz biliyordukta dünya da öğrenmiş oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor | CANLI
Merkez Bankası'ndan kredi ve enflasyon açıklaması