Celalettin Güvenç aday adaylığı için istifa etti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Celalettin Güvenç, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

 Celalettin Güvenç aday adaylığı için istifa etti
Celalettin Güvenç aday adaylığı için istifa etti
GİRİŞ 31.08.2015 17:21 GÜNCELLEME 31.08.2015 17:22
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa Valiliği görevi sırasında istifa eden ve geçen yıl yapılan seçimlerde AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Celalettin Güvenç, bugün İçişleri Bakanlığı'na görevinden istifa ettiğine dair dilekçeyi verdi. 1 Kasım'da yapılacak olan seçimlerde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Güvenç, "Seçimler nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettim. AK Parti'den memleketim olan Kahramanmaraş'ta aday adaylığı için başvuru yapacağım" dedi.

YORUMLAR 27
  • maraşlı 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın başkan henüz neyi başardı da istifa edip millet vekili olmak istiyor acaba. Bir maraşlı ve ak partiye oy veren biri olarak koltuk peşinde koşan biri görüntüsü uyandırıyor. aday yapılmasın bence.
    Cevapla
  • siverekli 8 yıl önce Şikayet Et
    bana kalirsa ak parti farkinda adami son sirada secilemiyecek bir yerde aday yapip sonra sutlayip gonderecekler gibime geliyor en dogrusu budur aksi taktirde yanliş olur
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    urfalıların nedir çektiği bu ithal adamlardan. gitsinler kendi memleketlerininin paralarını iç etsinler. hizmeti zaten oradaki müdürler memurlar işçiler yapıyor bari parayı onlar yesin. belediye başkanlığı kesmeyince vekillik ister bu ithaller. inşallah urfadan aday olmaz da bir kazık daha yemiş olmayız
    Cevapla
  • bir bilen 8 yıl önce Şikayet Et
    sakın maraşa gelme biz aile boyu vekil seçmiyoruz
    Cevapla
  • Harun 8 yıl önce Şikayet Et
    Darısı gaziantep BŞB başkanı FATMA Şahin'in başına. Size bakanlık daha çok yakışıyor FATMA hanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü