İlk Başörtülü Bakan yemin etti!

Davutoğlu tarafından açıklanan geçici hükümette yer alan Prof. Dr. Ayşen Gürcan, ilk başörtülü kadın bakan oldu.

İlk Başörtülü Bakan yemin etti!
İlk Başörtülü Bakan yemin etti!
GİRİŞ 03.09.2015 18:32 GÜNCELLEME 03.09.2015 18:32

Akademisyen Ayşen Gürcan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevine getirildi. Gürcan, bugün Meclis'te yemin ederek resmen görevine başladı.

Ayşen Gürcan'ı ilk tebrik eden isim, Merve Kavakçı'nın kardeşi AK Parti İstanbul milletvekili Ravza Kavakçı oldu.

Burdur doğumlu olan Gürcan, İstanbul Ticaret Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümünde öğretim üyesi olarak görev yapıyordu. Gürcan, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Baş döneminde Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. Aile ve nüfus politikaları konusunda çeşitli araştırmaları bulunan Gürcan, üç çocuk annesi.

YORUMLAR 2
  • URFALI 10 yıl önce Şikayet Et
    ve kamalizm kurtaılmış oldu,,,inanmadıkları kamalizme göre yemin ederek kamalizmi kurtardılar,,,geçmiş amellerini sıfırladılar.
    Cevapla
  • muhendis 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun ! Başarılar dileriz sayılarınızın artması dileğiyle ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kira fiyatlarında belirgin düşüş! Üretim tarihi zirvesinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi için Güney Afrika'da