Hain saldırı sonrası Erdoğan'dan açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırının mayınlı tuzaklarla olduğunu, oradaki mücadele çok daha farklı ve kararlı olacak dedi.

Hain saldırı sonrası Erdoğan'dan açıklama
Hain saldırı sonrası Erdoğan'dan açıklama
GİRİŞ 06.09.2015 21:52 GÜNCELLEME 06.09.2015 23:14
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı televizyon programında Dağlıca'daki hain saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'deki terör saldırısına ilişkin, "Her şeyden önce tabi, üzüntülüyüz. Şu anda Silahlı Kuvvetlerimiz, Genelkurmay, Dağlıca'yla, Hakkari ile gerek Valimiz, gerekse oradaki kolordu komutanı kendileriyle görüşmeler devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kesin netice an be an alınabilir. Şu anda Sayın Başbakan'ın da Ankara'ya dönüşüyle birlikte Ankara'da bir güvenlik toplantısını yapacaklar. O ana kadar da herhalde kesin neticeleri almış olurlar. Bu kesin neticeyi aldıktan sonra durumu açıklayacaklar. Tabi şu anda orada hava şartları vesaire, o da çok çok kötüymüş ve bu kötü hava şartları altında orada böyle bir mücadele var ve Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay gerçekleşiyor. Oradaki zırhlı araçlarla ifade edildiği kadarıyla mayınlarla kurulmuş olan tuzaklar neticesinde bir olay burada art ardına oluşuyor. Tabi şu anda bu konuyla ilgili Genelkurmay Başkanımızın izahatları hakikaten üzücü. Temennim odur ki şu anda yapılacak açıklama ve onun ardından da tabi oradaki devam edecek olan mücadele çok daha farklı çok daha kararlı olacaktır. Hepimizin başı sağolsun. Milletimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin" dedi.

"O ana kadar da herhalde kesin neticeleri almış olurlar. Bu kesin neticeyi aldıktan sonra durumu açıklayacaklar. Tabi şu anda orada hava şartları vesaire, o da çok çok kötüymüş ve bu kötü hava şartları altında  böyle bir mücadele var ve Dağlıca'da yapılan bir temizlik neticesinde böyle bir olay gerçekleşiyor." 

"Oradaki zırhlı araçlarla ifade edildiği kadarıyla mayınlarla kurulmuş olan tuzaklar neticesinde bir olay burada ardı ardına oluşuyor. Tabi şu anda bu konuyla ilgili Genelkurmay Başkanımızın izahatları hakikaten üzücü. Temennim odur ki şu anda yapılacak açıklama ve onun ardından da tabi oradaki devam edecek olan mücadele çok daha farklı çok daha kararlı olacaktır. Hepimizin başı sağolsun. Milletimizin başı sağolsun, Allah sabırlar versin."

YORUMLAR 17
  • Sağlam Kazık 8 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimizin sözüdür! "Önce deveni sağlam bir kazığa bağla; Sonra dua et! " Bizde duadan başka bir şey görülmüyor! Arkadaşlar! Bu yöntem eksik! Fikir yok, öneri yok! Eleştiri yok, öz eleştiri yok! Allah eşyanın tabiatının gereği olarak istediğimiz bir işin gerçekleşmesi için sebeplerine başvurmamızı istiyor!
    Cevapla
  • halit 8 yıl önce Şikayet Et
    bu memleketi 3-5 hainin eline bırakma Allahım...
    Cevapla
  • sabır 8 yıl önce Şikayet Et
    allah kimseye acı vermesin allah herkese huzur içinde nasip versin
    Cevapla
  • H,B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    hala tayyip düşmanlığı yaparak,halkı bölmeye çalışan hürriyet ,zaman sözcü gazetelerini bu ülkede istemiyoruz!!!!!
    Cevapla
  • İbrahim Özdemir 8 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlık seçiminden önce idam için sandık başına gidilmeli,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
AK Parti'de değişim: 2K formülü