Haluk Koç'tan dağlıca açıklaması

CHP sözcüsü Haluk Koç, CHP MYK ardından basın toplantısı düzenledi...

Haluk Koç'tan dağlıca açıklaması
Haluk Koç'tan dağlıca açıklaması
GİRİŞ 07.09.2015 15:12 GÜNCELLEME 07.09.2015 15:16
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İşte Koç'un konuşmasından satırbaşları:

Bu ülke bizim bu ülke hepimizin, kardeşçe, inadına yaşama iddialarımızı yüksek sesle dile getirmek zorundayız. Onların döşedikleri mayınlara rağmen bu ülkeye barış mutlaka gelecek. Her zamankinden çok daha fazla kararlıyız bugün. Bu ülkede terörden medet umanlar, yıkımdan, kaostan her türlü rantı sağlamaya çalışanlar var. 24 saat geçti, henüz kaç şehit verdiğimizi öğrenemedik.

YORUMLAR 30
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    tavsana kac tazıya tut hem ıttıfak yap hemde konus neyıne ınanalım senın
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    öğrenince ne yapacan çatışmayamı gidecen
    Cevapla
  • ergül 8 yıl önce Şikayet Et
    yıkımdan, kaostan her türlü rantı sağlamaya çalışanlar var HALUK KOÇ SÖZÜ..... Gezi olaylarında yıkım kaos vardı sen ve genel başkanınız bu çocukların alnından öpüyordunuz. Sizde mi rant kazanıyordunuz. Böylelerine halk arasında dümüksüz derler siz yapınca iyi başkası yapınca kötü aslen hepiniz kötüsünüz. Sizleri Allah cc havale ediyoruz inananlar olarak.
    Cevapla
  • zaza 8 yıl önce Şikayet Et
    haluk koç ben ilkokul mezunuyum ama senden daha çok akılıyım. nedeni var. çözüm süreci varken parti olarak hiç bir katkı sunmadığınız halde bozulması için elinizden gelen bütün gayreti gösterdiniz.bu 1 2ncisi ise gezi olaylarında siz ve partiniz ve miletvekileriniz ne yaptığını biz iyi biliyoruz o olaylarda miletvekileriniz polise taş atıyordu 3ncü ise partinizin çok açık bir şekilde hdp ye destek verdiğinizi bütün türkiye dahil bütün dünya devletleri bunu biliyor. kendinizi bu vatandaşa anlatmanıza gerek yok siz parti olarak terör destekçsi olarak zaten 5 yıldız aldınız.
    Cevapla
  • paşam123 8 yıl önce Şikayet Et
    adamanın derdi şehit sayısı. şimdi arkadaşlar diyeceksiniz ki, bu yazıdan bunu mu anlıyorsun! Tamam da Yazının girişi tamam, gelişme kısmı da tamam, ama sonuç kısmı tuhaf değilmi. Yani yazının anafikri, şehit sayısını söyleyinde ona göre hükümete yüklenelim.. YAzının anafikrinden öte, CHP ye musallat olmuş bu zihniyetin anafikrini bu millet çok iyi bilmekte...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyanet'in toplumdaki imajı ortaya çıktı!
Diyanet'ten 'Suudi Arabistan' iddialarına yalanlama!