Karar alındı! PKK şimdi yandı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) terörle mücadele konusunda taktik operasyonlarını, ''non-stop'' sürdürecek.

Karar alındı! PKK şimdi yandı
Karar alındı! PKK şimdi yandı
GİRİŞ 09.09.2015 04:55 GÜNCELLEME 09.09.2015 07:35
Bu Habere 115 Yorum Yapılmış

Konuya ilişkin karar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de önceki gece gerçekleştirilen ''güvenlik zirvesi''nde alındı. 

Edinilen bilgilere göre bundan sonraki süreçte özellikle hava operasyonları kararlılıkla sürecek. PKK terör örgütünün yurtiçi ve sınır ötesi tüm hareketliliği, İHA (İnsansız hava aracı) ve keşif uçakları ile kesintisiz olarak takip edilecek ve belirlenen noktalar, ''non stop'' hava operasyonları ile imha edilecek. 

Terörist grupların sınır hattındaki geçiş güzergahları da mercek altına alınacak. Kesintisiz operasyon kapsamında, kara birlikleri de görev yapacak. Kırsal kesim dahil bölgedeki tüm yollar, mayınlı ve bombalı tuzaklara karşı yakından takip edilecek. İnsanlı ve insansız hava araçları tarafından saptanan PKK'lı teröristler sınır bölgesindeki fırtına obüsleri ile anında vurulacak. 

YORUMLAR 115
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon devam etsin
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    dagdakimi sehirdekimi meclisdekimi imralidakimi hepsini bir gecede yaparsan bak nasil bitiyor
    Cevapla
  • gokhan karatay 8 yıl önce Şikayet Et
    silahları gömme lafı moda oldu.Alın işte.Şeref yoksunları zamanında sözünüzü dinlemişler ve gömmüşler.Çıkıyor dağlıcadan, ığdırdan. benim hangi kürtten fazlam var anlamıyorum.ne açılımı.bende yozgatlıyım.o zaman bi yozgat açılımı yapsınlarda bizde faydalanalım.benim hakkımı yedire yedire bende isyan edecem.bu ülkede herkes eşittir.herkes eşşek gibi vergisini verecek.faturasını ödeyecek.vatandaşlığını yapacak.
    Cevapla
  • Arif 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz pkk polisi askeri vurarken bir şey yok ama polis asker vurken askere polise dafa acılıyo böyle ülkedeyiz işte vur emri vermeyenlere yazık lar olsun
    Cevapla
  • erol kılınçarslan 8 yıl önce Şikayet Et
    son terörist imha edildi stop.denilene kadar durmak yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya gündemini sarsan iddia: Netanyahu gizli mektupla para istemiş!
Yunanistan dönere de salça oldu! Türkiye için yapılan tescil rahatsız etti