MHP'li vekilden skandal sözler

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu "Ülkü Ocakları sokağa döküldüğü zaman herkes kefenini giymek zorunda kalır” dedi.

MHP'li vekilden skandal sözler
MHP'li vekilden skandal sözler
GİRİŞ 12.09.2015 12:42 GÜNCELLEME 12.09.2015 13:15
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, “Türk milleti ayağa kalktığı zaman bazı kişiler toprak altına girer. Türk milletini ayağa kaldırmasınlar. Ülkü ocakları sokaklara döküldü diyorlar ama sokağa dökülmedi, sadece pencereden baktı. Sokağa döküldüğü zaman herkes kefenini giymek zorunda kalır” dedi.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen MHP 26. Dönem Milletvekili Aday Adayı Tanıtım Toplantısı’na katılan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu burada yaptığı konuşmada Türkiye genelinde son günlerde terör olaylarına karşı yapılan protestolar hakkında konuştu.

"SOKAĞA İNDİK Mİ HERKES KEFEN GİYER"

Terör olaylarının ardından ülkücülerin sokağa dökülmediğini, sadece pencereden baktığını söyleyen Halaçoğlu, “Sizin gibi dava arkadaşlarımız olduğu sürece bu ülkede bir takım çapulculara peşkeş çekilmeyecektir. Hiç kimse unutmasın ki bu ülke, bu millet dar zamanda nasıl duracağını iyi bilmiştir. Türk milleti ayağa kalktığı zaman bazı kişiler toprak altına girer. Türk milletini ayağa kaldırmasınlar. ’Ülkü ocakları sokaklara döküldü’ diyorlar ama soka dökülmedi, sadece pencereden baktı. Sokağa döküldüğü zaman herkes kefenini giymek zorunda kalır” dedi

YORUMLAR 104
  • Osmanlı imp 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyor kimse gocunmasın
    Cevapla
  • KURT 8 yıl önce Şikayet Et
    Bazılarına birazda bu dilden konuşmak lazım..Ağzına sağlık sayın Halaçoğlu..
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    yalan söylmeiyorki ama doğruyu söylüyor.
    Cevapla
  • yanılmamışım 8 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman bu adamı dinlesem çok tehlikeli biri olduğunu düşünmüşümdür.senin demirtaştan farkın ne? bir taraf tükürüğüyle boğuyor, diğer taraf kefenden bahsediyor. ülke sizin gibilere teslim edilir mi. git biraz devlet adamlığı öğren sonra seçime gir.devlet adamlığını bilmen için tarih okuman gerekir ama ben tarih okuduğundan emin değilim her ne kadar uzmanlık alanın olsa da?
    Cevapla
  • bomba 8 yıl önce Şikayet Et
    yine açıklaması bomba. düşünmeden konuşmamak lazım.ders almadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
İsviçre'de küstah saldırı! Selçuk Bayraktar'dan terör yandaşlarını çıldırtacak yanıt