AK Partili vekilden Albayrak'a sert eleştiri

AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Zengin, gazeteci Hakan Albayrak'ın bugünkü yazısına ilişkin sert eleştiride bulundu.

AK Partili vekilden Albayrak'a sert eleştiri
AK Partili vekilden Albayrak'a sert eleştiri
GİRİŞ 14.09.2015 16:58 GÜNCELLEME 14.09.2015 16:58
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Diriliş Postası gazetesi genel yayın yönetmeni ve başyazarı Hakan Albayrak'ın dünkü yazısına ilişkin eleştiriler yükselirken, bugün kaleme aldığı "Dünkü yazımız vesaire hakkında kamuoyuna duyuru" başlıklı yazısında Bursa ve Bingöl milletvekilleri hakkında  yazdıkları, AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Zengin'i kızdırdı. Albayrak'a twitter hesabından sorular eşliğinde sert eleştiride bulunan Zengin, Albayrak'ın hakarette bulunduğunu söyledi.

Albayrak'ın, "Diyarbakır’da liste başına –benim şahsen çok beğendiğim ve kongrede dışlanmasına çok üzüldüğüm- bir Bingöllüyü koymak mesela. Bingöl’de liste başına, Bingöl için ifade ettiği müstesna (aslında “istisnai”) mana ve ehemmiyeti kimsenin –ama kesinlikle hiç kimsenin- anlamadığı bir hanımefendiyi yazmak mesela. Bursa’da yağmur altındayken bir delikanlının kendisine şemsiye tutmasıyla meşhur olan tekerlekli sandalye mahkumu bir hanımefendinin niye milletvekili olması lazım geldiğini de o gün bugündür anlamaya çalışıyoruz, fakat nafile (Televizyonlarda yayınlandığında hepimizi duygulandıran o yağmur sahnesinin asıl kahramanı şemsiye tutan delikanlı değil miydi yahu? Ben mi yanlış anladım?). Önemle belirtmek isterim ki bu hanımefendilerin kıymetli insanlar olduklarına eminim ve kendileriyle şahsi bir derdim yoktur, olamaz" sözlerine Zengin şu açıklamalarla tepki gösterdi:

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 35
  • Hayri KÜÇÜK 8 yıl önce Şikayet Et
    Özlem hanım, öncelikle Hakan Albayrak'ın her iki yazısını da dikkatlice, önyargılardan arınarak bir daha oku. Anlamaya çalışarak okuyun. Bir Ak Parti seçmeni olarak ben, Hakan Albayrak'ın her iki yazısının da altına imzamı atıyorum. Ama bu arada; "Durmayacağız, yolumuza devam edeceğiz."
    Cevapla
  • Hayri KÜÇÜK 8 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey, "başörtülü bacımıza" kim ve nasıl saygısızlık yapmış, söyler misiniz lütfen. Hakan Albayrak yazılarında iki hususun altını çiziyor: "1-Bazı illerdeki aday tercihindeki yanlışlık sebebiyle 7 haziranda oy kaybedildi. 2*MYK'da yer alan bazı kişilerin siyasi tecrübesizliklerine rağmen seçilmeleri, "yanlış aday tercihi" konusunda ısrarın habercisi. Bu konulara dikkat çekiyor. Doğru da söylüyor. Geçmişten ders çıkarmak gerekir.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Paraleller çekemiyor milletvekillerimizi. Başörtülü bir bacımıza yapılan bu saygısızlık olsa olsa bir paralelin işidir.
    Cevapla
  • büyükdoğu 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ne yahu hiç mi eleştirilmeyeceksiniz sayın vekiller ve vekil adayları sabrımızı sınamayın.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Paraleller sizi gidin hocanızı eleştirin.
    Cevapla
  • hatice 8 yıl önce Şikayet Et
    Hakan Albayrak her zaman dik ve yalansız duruşuyla bilinen biri, özlem hanım dava aşkınız olsaydı talihsiz bir açıklama yerine teşekkür edip edebinizle susabilirdiniz, makam mevki bu kadar kör etmemeli şahısları, dava İslam davası olmalı, kişisellik davası değil
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    hakan albayrak bencede gerçekten islama hizmet etmek isteyen biri.bingöl milletvekili için söylediği doğrudur.bingölde akrabam var ve kendiside halkın 1.sıranın bu kadına verilmesine oldukça tepkili olduğudur.yani iyi biri olabilir değerli olabilir bingöllüde olabilir.ama bingölde yaşamayan halkı kucaklamayan birini halk kabullenmez.doğu ve g.doğuda oy kaybının bi sebebide budur.d.bakırda abdurrahman kurt dururken oya hanımı 4. sıraya bırakırsanız seçim zamanındada ortada kalırsınız.halkta karşılığı olan meydanlarda olan adaylar lazım.. hakan abi haklıdır..
    Cevapla
  • Sağlamer 8 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Kemal, Urfa'yı hiç görmeyen Yahya Kemal'i oradan mebus yapmıştı. AKPARTİ'nin uygulamalarında da benzerleri yaşandı. Cevdet Yılmaz'ın bir Zaza olarak Diyarbakır'da karşılığı olmadığını acı bir şekilde gördük. Vali'nin Belediye başkanı olması da, Artvinlinin Urfa'ya mebus olması da yine malum geleneğin devamı idi ve neticesi ortada... Lütfen, Allah rızası için bu partinin yanlışlarını söyleyenleri anlayışla karşılayın. Eş durumundan milletvekili olma, babasının kızı, falancanın oğlu diye seçilenlerin bedelini millet ödüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Derbi bitti olaylar bitmedi! RAMS Park yine karıştı
İsrail'e bir günde dört koldan darbe: Keskin nişancı, roket, pusu, füze salvoları