Kamalak: Bu ülkenin ateisti Müslüman'dır

ustafa Kamalak bu ülkede ateistlerin de Müslüman olduğunu söyleyerek "Ataist kardeşim de Elhamdülillah tabii ki Müslümanım diyor" dedi

Kamalak: Bu ülkenin ateisti Müslüman'dır
Kamalak: Bu ülkenin ateisti Müslüman'dır
GİRİŞ 15.09.2015 09:30 GÜNCELLEME 15.09.2015 09:30
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

AK Parti ile Saadet Partisi arasında 1 Kasım seçimleri için ittifak kurulacağı iddialarına SP Genel Başkanı Mustafa Kamalak NTV canlı yayınında yanıt verdi. Kamalak, AK Parti'ye kapıları araladı. 1 Kasım seçimlerinde ittifak konusunda açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Herkese kapımız açık” diye konuştu.

Bu ülkenin ateistinin de Müslüman olduğunu ifade eden Kamalak, "Ateist kardeşimize soruyorlar Müslüman mısınız? diye “Elhamdülillah tabii ki Müslümanım ama ateist Müslümanım” diyor" diye konuştu.

"ATEİST MÜSLÜMANIM DİYORLAR"

“En sağdan en soldaki kardeşlerimize kadar kapımız açıktır. Hepimiz bu milletin evlatlarıyız. Ben bir konuşmamda şunu söyemiştim; sağcısı solcusuyla, Alevisiyle, Sünnisiyle bizler kardeşleriz. Rabbimiz, kitabımız, peygamberimiz, kıblemiz birdir. Kaldı ki üzerinde yaşadığımız vatan parçası birdir, bir olmamız lazım. İnanç bakımından sorduklarında bu ülkenin sarhoşu da, ayyaşı da, hatta ateisti bile inanç bakımından Müslümandır dediğimizde bir kısım medya mensupları kendilerini ateist diye tanıtan insanlarımıza ulaşıyor. Soruyorlar bir ateist kardeşimize “Müslüman mısınız?” diye “Elhamdülillah tabii ki Müslümanım ama ateist Müslümanım” diyor. Bizim solcumuz masaya otururken besmelesini çeker, kaşığı sağ eliyle tutmaya çalışır. Değerlerimiz ortaktır, sanıldığı kadar ayrılık, gayrılık yoktur. Elbette düşünce farkı olacak.”

YORUMLAR 81
  • idr 8 yıl önce Şikayet Et
    hayret ne demek istedi
    Cevapla
  • yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Ataistlere gösterdiğin saygıyı Eski arkadaşların olan Akpartililerede gösterebilsen sayın kamalak.
    Cevapla
  • hey 8 yıl önce Şikayet Et
    böyle siyasetçilerin tarihe gömülmesi lazım bunlar ülkeyi kaosa sürükler.fetö ye teslimeder
    Cevapla
  • Faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Ateistin neresi hangi islam? Açıklayabilirmisin bay Kamalak.
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah buna akıl fikir versin. iyice sıyırdı bu kamalak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak