Erdoğan'dan 3 çocuk tavsiyesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü'ne giderken bir vatandaşla bayramlaşmasında 3 çocuk tavsiyesinde bulundu.

Erdoğan'dan 3 çocuk tavsiyesi
Erdoğan'dan 3 çocuk tavsiyesi
GİRİŞ 24.09.2015 10:44 GÜNCELLEME 24.09.2015 10:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarabya Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi'ni ziyaret ederek, görevli polislerle bayramlaştı.

Bayram namazını Emirgan Hamid-i Evvel Camisi'nde kılan Erdoğan, namazın ardından Tarabya Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi'ne geçti.

ÜÇ ÇOCUK TAVSİYESİ

Polis merkezinde yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan'a, İçişleri Bakanı Selami Altınok, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan eşlik etti.

Erdoğan, çıkışta görevli polislerle tek tek bayramlaştı ve birlikte fotoğraf çektirdi.

Tarabya'da vatandaşlarla da bayramlaşan Erdoğan, Huber Köşkü'ne geçtiği sırada yolda durarak, kendisiyle bayramlaşmak üzere köşke gelen Ercan ve Elif Su çifti ile konuştu. Çiftin çocukları Toprak ve Hatay'a oyuncak ile bayram harçlığı veren Erdoğan, çifte üçüncü çocuğu da yapmaları tavsiyesinde bulundu.

YORUMLAR 2
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    boşanmak için yasal koşullar oldukça elverişli hale getirildi yani kadınlar için bırakın 3 çocuk yapmayı iki çocuk yapabilirlerse ve bırakın onuda evlenebilir ev yapabilirlerse tebrikler yapsınlar.bir daire fiyatı 200 bin tl bir düğün masrafı 100 bin tl kazanılan para 1500 2000 tl ???
    Cevapla
  • cem 8 yıl önce Şikayet Et
    yau ayip bosbos konusmayin bol keseden atin ülkenin sorumlariyla olasmayin onun bunu karisina akilverin allah akil versin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...
TCG ANADOLU örnek oldu! Türkiye'nin gemisini görünce hemen kolları sıvadılar...