Gökçek: Araştırmalar devam ediyor

Melih Gökçek, Dikimevi'ndeki trafik kazasına ilişkin savcılık, bilirkişi ve EGO yetkililerinin araştırmalara devam ettiğini bildirdi.

Gökçek: Araştırmalar devam ediyor
Gökçek: Araştırmalar devam ediyor
GİRİŞ 01.10.2015 20:29 GÜNCELLEME 01.10.2015 20:29
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Dikimevi'ndeki trafik kazasına ilişkin savcılık, bilirkişi ve EGO yetkililerinin araştırmalara devam ettiğini bildirdi.

Büyükşehir Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, Gökçek'in Twitter hesabından, 12 kişinin hayatını kaybettiği, yaralananların olduğu EGO otobüsünün yol açtığı kazaya ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi.

Kazanın kendilerini derin üzüntüye soktuğunu aktaran Gökçek, 8 yıllık tecrübesi olan bir EGO otobüs şoförünün böyle bir kaza yapmasının nedeninin, bilirkişilerin yaptığı inceleme neticesinde ortaya çıkacağını kaydetti.

Olayın meydana geliş nedenine ilişkin savcılık, bilirkişi ve EGO yetkililerinin araştırmalara devam ettiğini vurgulayan Gökçek, şu paylaşımları yaptı:

"Vefat eden hemşehrilerimize Cenab-ı Hak'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı kardeşlerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Tekrar ifade etmek istiyoruz ki üzüntümüz çok büyüktür. Şu anda kazaya karışan otobüs emniyet otoparkına çekilmiş olup, araç içi ve araç dışı kamera görüntüleri resmi bilirkişiler ve savcılık tarafından detaylı olarak incelenmektedir. Olayı yakinen takip etmeye devam ediyoruz. Kazanın nedeni, bilirkişilerin yaptığı inceleme neticesinde ortaya çıkacaktır. Vefat edenlerin aileleriyle yaralıların ailelerine Büyükşehir Belediyesi ve EGO olarak maddi ve manevi destek olmak zorunda olduğumuzun şuurundayız. Elbette giden gelmiyor ve üzüntü ortadan kalkmıyor ama gücümüz ne kadar yeterse ailelerin acısına ortak olmak görevimiz."

YORUMLAR 4
  • aligo 8 yıl önce Şikayet Et
    Mekke problemini cozdugunuz gibi bunu da cozersiniz.
    Cevapla
  • Fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Hakan'la uğraşacağına biraz da otobüs ve şoförlerinin kalitesi ile uğraşsan daha iyi olur. Böyle zamanlarda üzerine gelecekler, hazır ol.
    Cevapla
  • Mühendis 8 yıl önce Şikayet Et
    Otobüsün kalitesi gayet iyi arkadaş.Alman MAN marka otobüsler.Şoförün kalitesi değil, genel olarak insanların kalitesinde sıkıntı var.Her iş kolunda üstelik.. Bireysel hataları kurumlara yükleyemez kimse. Bir de bu kazalar sadece Türkiye'de oluyormuş gibi komik düşünceler var, youtube'a girip araştırın, dünyada neler oluyor izleyin. Şu ülkeyi aşağılamayı bırakın.
    Cevapla
  • Metin diril 8 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum sayın gökçek ego genel müdürünü derhal görevden almalı.aldığımız d uyumlara göre başka işlerle uğraşıyormuş ego genel müdürü üstelik işin erbabı değilmiş.sayın başkan bu şoförün işine derhal son verip, bütün masrafları bu cani şoförden almalısın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’