Patlama yerinde ağladı sonra güldü!

Türkiye tarihinin en büyük terör katliamı olan Ankara'daki saldırı sonrası olay yerine giden Demirtaş'ın yüzü gülüyordu.

Patlama yerinde ağladı sonra güldü!
Patlama yerinde ağladı sonra güldü!
GİRİŞ 12.10.2015 11:40 GÜNCELLEME 12.10.2015 17:12
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Ankara'da düzenlenen ve 97 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısının hemen ertesi günü aynı yerde anma töreni düzenlendi. HDP'liler Sıhhiye Meydanı'nda Ankara Tren Garı önündeki saldırıda hayatını kaybedenler anısına yere kırmızı karanfil bıraktı. 

HDP ayrıca saldırının gerçekleştirildiği alanda anma törenleri düzenlendi. Töreni HDP mitingine çeviren HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 1 Kasım genel seçimlerini işaret ederek HDP'ye oy istedi.

ANMA TÖRENİ ÖNCESİNDE YÜZLERİ GÜLEN HDP'LİLER

Miting öncesi HDP'li yetkililerin 97 kişinin ölümüne rağmen attığı kahkahalar ve şakalaşmalar ise objektiflere yakalandı.

Acıyı siyasi ranta çeviren ve açık açık HDP'ye oy isteyen Demirtaş, "Kimliklerimiz, inançlarımız, siyasi duruşumuz ne olursa olsun, bizler ezilenler olarak, ‘Bu devlet bizim, bu vatan ortak malımızdır’ diyeceğiz. Kimsenin gelip yukarıdan, tepeden bir kez daha ülkemize, haklarımıza, özgürlüklerimize el koymasına izin vermeyeceğiz. İntikamla, kinle hareket etmeyeceğiz. ‘Şiddet şiddeti doğurmasın ‘ diyeceğiz. Bunun ilk adımı yaklaşıyor. 1 Kasım’da ilk adımıdır" dedi.

Hürriyet ise Demirtaş ve diğer HDP'lilerin yüzlerinin güldüğü fotoğrafları görmezden gelerek sürekli hale getirdiği üzgün-mağdur HDP algısını yürüttü.

Öte yandan diğer partililer HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ve DİSK Genel Başkanı Kani Beko'nun şakalaşarak gülmesi objektiflere yansıdı.

Görüntülerde Figen Yüksekdağ ve HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nün de oldukça keyifli olduğu gözüktü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 77
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Cici Selo çok ğörmeyin
    Cevapla
  • Gül 8 yıl önce Şikayet Et
    Onlar kürt degil ermeni hainller
    Cevapla
  • keko 8 yıl önce Şikayet Et
    1 Kasimdan sonrada gülecekmi acaba? Soytari herif...
    Cevapla
  • güney doğulu 8 yıl önce Şikayet Et
    sakın bunlara inanmayan bunlar iki yüzlü canilerdir bunlar kürt olmazlar sakın kürt kardeşlerim innamayın bunlar ermeni diasporasına yahudilere ve birçok dış devletler için çalışan ajanlardır bunların derdi kürtler olamaz .hdp millet vekillerinin bayanları saatlerde manikür badikürlerden ve kuaförlerden çıkmazlar niye kürt kadınlarımmızın giydiklerini giymezler. erkek millet vekilleride öyle hele demirtaş denilen neyin nesi belli olmaya bir sorun çocuklarını nasıl nerede okutuyor . kendi çocuklarını neden yürüyüşlere çıkarmıyor neden son marka en pahalı elbiseler giyiyor bir sorun . yalvarırım kürt kardeşlerim bir sorun bakalım.
    Cevapla
  • emine 8 yıl önce Şikayet Et
    amaçlarına ulaştıklarını düşünüyorlar ama insanlar enayi değil. baraj altında kalmamak için PKK tarafından yapılmış bir eylem, daha öncede kendi mitinklerinde yapmışlardı duygu sömürüsü yaparak insanları kandırmak amaçları.Allah bunları Kahhar ismiyle kahretsin inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Takmayan trafiğe çıkamayacak
Araç fiyatları değişti: Yine de kimse almıyor rekor geldi